Τι ειδανε τα ματακια μας το 2023

Τα πιο πολυδιαβασμένα άρθρα του Παρατηρητή για το 2023

Είναι γεγονός πως όλοι μας στο τέλος της χρονιάς κάνουμε τον απολογισμό μας. Μετράμε τους στόχους που είχαμε βάλει και πετύχαμε αλλά και αυτούς που δεν καταφέραμε να κάνουμε πραγματικότητα. Αν και στις μέρες μας θα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας.

Έτσι και η εφημερίδα του παρατηρητή κάνει τον απολογισμό της και δίνει στην δημοσιότητα τα πιο πολυδιαβασμένα άρθρα για την χρονιά του 2023. Άρθρα που φαίνεται να απασχόλησαν του αναγνώστες  μας.

Μια χρονιά που σηματοδοτήθηκε από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή αλλά και μια χρονιά εκλογών που όσο να πεις είχαν το ενδιαφέρον τους και αυτές. Όπως και να έχει για τη Θράκη ήταν μια δύσκολη χρονιά καθώς η περιοχή μας επλήγη από τις μεγάλες πυρκαγιές του Αυγούστου που θα θυμόμαστε για αρκετά χρόνια και άμα δεν γίνουν παρεμβάσεις από την πολιτεία θα μας απασχολήσουν αρκετά.

Ελάτε όμως να δούμε μια σύντομη καταγραφή των γεγονότων που μας απασχόλησαν τη χρονιά που περάσαμε Μια χρονιά με πολλές ανθρώπινες απώλειες όπως θα διαπιστώσετε και εσείς παρακάτω

Ιανουάριος:

Φεβρουάριος: 

Μάρτιος

Απρίλιος

Μάιος

Ιούνιος

Ιούλιος

Αύγουστος         

Σεπτέμβριος

Οκτώβριος

Νοέμβριος

Δεκέμβριος

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.