Εφυγε απο τη ζωη ο Θανασης Τσιαουσης, ο επι χρονια διευθυντης της ΔΕΥΑΚ Κομοτηνης, σε ηλικια 63 ετων

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 4:00μμ στο Κοιμητηριακό Παρεκκλήσι Κομοτηνής

Μια δύσκολη ημέρα για την πόλη η σημερινή καθώς έφυγε από τη ζωή ένας αξιοσέβαστος συνάνθρωπος και οικογενειάρχης σε ηλικία 63 μόνον ετών, ο Αθανάσιος Τσιαούσης, ο Θανάσης όπως τον αποκαλούσαν οι συμπολίτες.

Ενας ταλαντούχος άνθρωπος, με πτυχία, ιδιαίτερες γνώσεις και βαθιά καλλιέργεια που διετέλεσε διευθυντής της ΔΕΥΑ Κομοτηνής επί δημαρχιών Γεωργίου Παπαδριέλλη και Αναστασίου Βαβατσικλή, μέχρι που οι «αναμάρτητοι»  τότε διαχειριστές του δημόσιου χώρου, που ακόμη συνεχίζουν  ευυπολήπτως  δι’ εαυτούς και δι’ ετέρους, να παίζουν το χαρτί «καθαρά χέρια», τον εκδιώξουν από τη θέση, και συνοδηγηθεί  σε δυο πολύκροτες δίκες για κακοδιαχείριση στη ΔΕΥΑΚ, στην  πρώτη εκ των οποίων εμπλέκονταν το σύνολο σχεδόν του εργολαβικού κόσμου της Κομοτηνής, οπότε λογικό ήταν αυτή αθωωτικά να κλείσει, στη δεύτερη όμως, την οποία η διάδοχος δημοτική αρχή της δημαρχίας Δ. Κοτσάκη  υπηρέτησε  με βιβλική συνέπεια, επιδιώκοντας την καθεαυτήν δικαίωση της αφορμής της ήτοι την καταδίκη του αειμνήστου δημάρχου Τάσου Βαβατσικλή και των συγκατηγορουμένων του, μεταξύ των οποίων και ο Θανάσης Τσιαούσης.

Μια υπόθεση με πολιτική αφορμή, που έπληξε ανθρώπους και οικογένειες και συντέλεσε κατά πολύ στη βλάβη της υγείας των περισσοτέρων ενεχομένων στην απαραδέκτων  κινήτρων αυτή υπόθεση, που έκλεισε αργά στο όριο της δεκαετίας.

Ο Θανάσης, εξαιρετικά αξιοπρεπής ως χαρακτήρας, πατέρας τριών παιδιών που υπεραγαπούσε δεν κατάφερε όμως ποτέ  να παρηγορηθεί από τη δίωξη που υπέστη και την πολύχρονη εξουθενωτική, σε ηθικό επίπεδο, ταλαιπωρία.

Αύριο, η πόλη θα τον αποχαιρετήσει στις 4.00μμ το απόγευμα στον παρεκκλήσι του Κοιμητηρίου Κομοτηνής.

Στα τρία του παιδιά, την Ιωάννα, τη Μυρσίνη και τον Χρήστο, καθώς και στη σύζυγό του Ευδοκία, τα  θερμά μας συλλυπητήρια.

Καλό του Παράδεισο, καλή του αντάμωση με τους γονείς του Μυρσίνη και Χρήστο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.