Υπερκαλυφθηκαν οι θεσεις στη Χριστουγεννιατικη Αγορα του Δημου Κομοτηνης

Θα γίνει προσπάθεια να καλυφθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι στο χώρο

Υπερκαλύφθηκαν οι 10 θέσεις που διέθεσε ο Δήμος Κομοτηνής για την Χριστουγεννιάτική Αγορά του φέτος το Δεκέμβριο, μιας και μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής είχαν κατατεθεί 12 αιτήσεις, και αναμενόταν να φανεί αν θα κατατεθεί ακόμα μια από επιχειρηματία που είχε εκφράσει ενδιαφέρον.

Αυτό σημαίνει πως σχεδόν διπλασιάστηκε το ενδιαφέρον από πέρυσι, όταν μόνο 7 επαγγελματίες είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για τις θέσεις της αγοράς, που ήταν πάλι 10, κάτι που δείχνει πως η προσπάθεια αυτή, παρόλο που πέρασε από αρκετά σκαμπανεβάσματα, τελικά έχει αρχίσει να αποδίδει.

Να θυμίσουμε πως οι δύο πρώτες προσπάθειες του Δήμου Κομοτηνής, το 2019 και το 2021, για την δημιουργία της αγοράς, είχαν αποτύχει, με τους επαγγελματίες να μην δείχνουν κανένα ενδιαφέρον.

Όμως το 2022, με την παρουσία και του θεματικού πάρκου που δημιουργήθηκε στο χώρο, που ενίσχυσε σημαντικά την κίνηση από παιδιά και ενήλικους, υπήρξε το πρώτο ενδιαφέρον, με τους επιχειρηματίες, όπως μας είχαν τονίσει τότε, να παίρνουν το ρίσκο θεωρώντας πως αξίζει να γίνει κάτι θετικό για την πόλη, και φαίνεται πως το αποτέλεσμα είχε θετικό πρόσημο.

Αυτή τη φορά βέβαια θα πρέπει ο Δήμος να προσαρμοστεί στο μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους διαθέσιμους χώρους, όμως σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Πολιτειάδη, είναι πολύ πιθανό πως θα βρεθεί λύση ώστε να μπορέσουν να καλύψουν όλους τους ενδιαφερόμενους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.