Εφτα επαγγελματιες τελικα θα συμμετασχουν στην Χριστουγεννιατικη αγορα του Δημου Κομοτηνης

Η αγορά θα ξεκινήσει την λειτουργία της στις 10 Δεκεμβρίου 2022 και θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2023

Εφτά είναι τελικά οι επιχειρηματίες που ενδιαφέρθηκαν, και θα συμμετάσχουν στην Χριστουγεννιάτικη αγορά που θα στήσει ο Δήμος Κομοτηνής στο χώρο του Πάρκου της Αγίας Παρασκευής, με την προθεσμία να λήγει στις 30 Νοεμβρίου.

Παρά τις επιφυλάξεις που εκφράστηκαν από κάποιες πλευρές, τελικά υπήρξε ενδιαφέρον, και όχι και για τις 10 θέσεις που διέθεσε ο Δήμος Κομοτηνής.

Έτσι υπήρξαν έξι αιτήσεις για την λειτουργία καταστημάτων σε οικίσκους, και μία υπαίθριου εμπορίου, με τον Δήμο Κομοτηνής να είναι έτοιμος, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Δημήτρη Πολιτειάδη, να ανταποκριθεί και να στήσει τις κατάλληλες υποδομές, ώστε να πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά, η αγορά στην πόλη μας.

Η αγορά θα ξεκινήσει την λειτουργία της στις 10 Δεκεμβρίου 2022 και θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2023, και θα αποτελέσει ουσιαστικά ένα τεστ για την δυνατότητα της πόλης να την υποστηρίξει.

Άλλωστε αν όλα πάνε καλά, και μείνουν ικανοποιημένοι τόσο οι συμπολίτες μας που θα την επισκεφτούν όσο και οι επιχειρηματίες από τη λειτουργία της, τότε θα μπουν οι βάσεις ώστε να μπορέσει να γίνει μεγαλύτερη και καλύτερη τα επόμενα χρόνια, σε συνδυασμό με τις όποιες άλλες δράσεις πραγματοποιεί στο κεντρικό πάρκο ο Δήμος Κομοτηνής.

Αντίθετα μια αποτυχία της, θα σημάνει πως πρέπει να αρχίσει ο σχεδιασμός εκ νέου, με μια διαφορετική προσέγγιση. Ας περιμένουμε και θα δούμε…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.