Θα ερθει ο Σκανδαλιδης στην ΑΜΘ;

Της Έκδοσης

Αποφασισμένο να έχει συνδυασμό και στις 13 περιφέρειες φέρεται το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, το οποίο ανακοίνωσε τη στήριξη του σε 6 επικεφαλής των συνδυασμών σε ισάριθμες περιφέρειες.

Απομένουν βέβαια άλλες 7 Περιφέρειες, που παρουσιάζουν διαφορετικό βαθμό δυσκολίας η κάθε μία και μεταξύ αυτών και η Περιφέρεια ΑΜΘ όπου, υποτίθεται, η επιτροπή βρίσκεται σε αναζήτηση υποψηφίων, μιας και σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, μέχρι το τέλος Ιουλίου το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα ανακοινώσει τους υποψήφιους/ες που στηρίζει και στις υπόλοιπες περιφέρειες.

Δεν θα μπούμε εδώ στις φήμες, ούτως ή άλλως πολλές από αυτές δεν έχουν βάση, όμως θα πρέπει να σταθούμε στο γεγονός ότι ακούγεται έντονα πως τις επόμενες μέρες θα βρεθεί στην ΠΑΜΘ ο συντονιστής της εκλογικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κ. Κώστας Σκανδαλίδης, παρόλο που προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο.

Είναι δε πολύ πιθανό πως η έλευση του κ. Σκανδαλίδη θα συνδυαστεί και με την ανακοίνωση του ονόματος του επικεφαλής για την παράταξη που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια στις επερχόμενες εκλογές, μιας και όπως και να το κάνουμε, δεν έχουν απομείνει πολλές μέρες ούτε για τις ανακοινώσεις, ούτε για να στελεχωθεί ο συνδυασμός.

Όλα θα φανούν βέβαια τις επόμενες μέρες, όπως και η τυχόν επίσκεψη του κ. Σκανδαλίδη στην περιοχή. Ποιος ξέρει, μπορεί να έρθει ανήμερα της εορτής της πολιούχου της Κομοτηνής Αγίας Παρασκευής, να βοηθήσει και αυτή να βρεθεί υποψήφιος για την Περιφέρεια…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.