Παραδειγματα προς μιμηση

Της έκδοσης

Τα θερμότερα συγχαρητήρια όλων μας αξίζουν στα μέλη του Συλλόγου Τοπογράφων Ροδόπης, που όπως διαβάσατε στο σχετικό ρεπορτάζ του «ΠτΘ» προ λίγων εικοσιτετραώρων, ανέλαβαν να πραγματοποιήσουν αφιλοκερδώς μία σειρά μελετών που συνδέονται άμεσα με την κατασκευή του νέου νοσοκομείου Κομοτηνής.
 
Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μελέτες το κόστος των οποίων ανέρχεται στις 160.000 ευρώ περίπου και αφορούν στην δημιουργία του δικτύου ύδρευσης, αποχέτευσης αλλά και σύνδεσης με το οδικό δίκτυο του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής, που έχουν αναλάβει η ΔΕΥΑΚ και ο Δήμος Κομοτηνής.
 
Άλλωστε όπως έκαναν σαφές εκπρόσωποι του Συλλόγου στην σχετική υπογραφή των συμβάσεων το πρωί της Δευτέρας που υπεγράφησαν και οι σχετικές συμβάσεις, η κίνηση αυτή από πλευράς τους αποτελεί απότοκο τής έως τώρα πολύ καλής συνεργασίας τους με τον Δήμο Κομοτηνής και τη ΔΕΥΑΚ ειδικότερα που αποφάσισε τα τελευταία χρόνια να κάνει «στροφή» και να απευθύνεται πλέον για την κάλυψη των σχετικών, μελετητικών αναγκών, στους ντόπιους μελετητές.
 
Βεβαίως το σημαντικότερο όλων, το οποίο και υπογραμμίστηκε είναι η ανταπόδοση και η προσφορά όλων των διπλωματούχων τοπογράφων μηχανικών στην κοινωνία της πόλης για ένα κρίσιμο μάλιστα θέμα όπως το νοσοκομείο Κομοτηνής.
 
Πράξη με μεγάλη και ουσιαστική σημασία, που αν έβρισκε αντίστοιχους μιμητές από κάθε επαγγελματικό κλάδο της πόλης μας, σίγουρα πολλά πράγματα θα ήταν καλύτερα, πέραν των «αρετών» της συνευθύνης, του εθελοντισμού και της προσφοράς που θα αποκτούσαμε τουλάχιστον σε συλλογικότερο βαθμό ως κοινωνία και μόνο μπροστά θα μπορούσε να μας πάει.
 
Μπράβο στους τοπογράφους μηχανικούς μας λοιπόν και είθε η πράξη τους να βρει άξιους μιμητές! 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.