«Έχει κατά νου ο κ. υπουργός κάτι και δεν μας το λέει ανοιχτά;»

07.09.2019 12:20

Ο Δ. Χαρίτου για τη μη αναφορά του Α. Γεωργιάδη στις εξορυκτικές δραστηριότητες

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

«Μόνο αισθήματα ανησυχίας σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις της σημερινής κυβέρνησης για την εξορυκτική δραστηριότητα  στην περιοχή της Θράκης,  προκάλεσε στην τοπική κοινωνία η μη αναφορά του υπουργού ανάπτυξης και επενδύσεων  Άδωνι Γεωργιάδη στα σημερινά εγκαίνια της νέας μονάδας της φαρμακοβιομηχανίας Pharmathen στις Σάπες Ροδόπης» σημειώνει σε γραπτή του δήλωση ο βουλευτής Ροδόπης κ. Δημήτρης Χαρίτου, σχολιάζοντας την «παράλειψη» του υπουργού.
 
Όπως εξήγησε ο ίδιος, «ο υπουργός απευθυνόμενος προσωπικά στον δήμαρχο Μαρωνείας- Σαπών, ο οποίος προηγουμένως στην ομιλία του ζήτησε  τέτοιες επενδύσεις  και όχι εξορύξεις χρυσού, του απάντησε λέγοντας, μεταξύ άλλων: "δήμαρχε βγήκατε πολύ φίλο επενδυτικός, έχει έρθει η ώρα να κάνουμε στροφή, να αφήσουμε πίσω μας παθογένειες του παρελθόντος..."».
 
«Αλήθεια έχει κατά νου ο κος υπουργός κάτι και δεν μας το λέει ανοιχτά; Ή να περιμένουμε από την Eldorado, θυγατρική της οποίας δραστηριοποιείται στις Σάπες, για να ενημερωθούμε για το τι πραγματικά σκέφτεται η κυβέρνηση, όπως έγινε και στις Σκουριές αναλαμβάνοντας το ρόλο του γραφείου Τύπου της σημερινής κυβέρνησης;» διερωτάται ο βουλευτής κλείνοντας.

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine

#audi_afs