Δυο στα δυο για τη Γιορτη Τσιπουρου

Απαρατήρητα

Ένα πολιτικό προηγούμενο που μάλλον οδεύει στο να γίνει παράδοση δημιουργεί η Γιορτή Τσίπουρου στον Ίασμο. Δεν είναι άλλο από τις επισκέψεις των πολιτικών προσώπων που κατέχουν το χαρτοφυλάκιο Μακεδονίας-Θράκης στην κυβέρνηση  κατά τη διάρκεια της γιορτής. Έτσι την πρώτη διοργάνωση, να θυμίσουμε, επισκέφθηκε  η τότε υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, με τη σκυτάλη να παίρνει φέτος η νυν κάτοχος του εν λόγω χαρτοφυλακίου Κατερίνα Νοτοπούλου.
 
Οι εν λόγω επισκέψεις βέβαια δεν συμβαίνουν αυθόρμητα, αλλά κατόπιν προσκλήσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου. Γεγονός που αφενός δείχνει την ανταπόκριση που μπορεί να τύχει μια διοργάνωση που έχει να προσθέσει το δικό της στίγμα στην παραγωγική ταυτότητα της περιοχής, αφετέρου τη σοβαρή προσπάθεια που καταβάλλουν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου, τα οποία έχουν την ευθύνη κατάρτισης και υλοποίησης του προγράμματος εκδηλώσεων. Διόλου ευκαταφρόνητο το πρώτο, διόλου εύκολο το δεύτερο.
 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου άλλωστε έχει αποδείξει πως μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας οργανώσεις αξιώσεων, που προσδίδουν μια προστιθέμενη αξία στην περιοχή.
 
Εν αναμονή της τρίτης γιορτής Τσίπουρου…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.