Αλλαγη, πολιτικου, «στρατοπεδου» για τον Οντερ Μουμιν;

Έγινε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ

Την επανεμφάνισή του έκανε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα ο πρώην Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν στα social media.

Την επανεμφάνισή του ως προς τα πολιτικά του χαρακτηριστικά, δεδομένου ότι και το προηγούμενο διάστημα ήταν ενεργός ως προς τα επαγγελματικά του ωστόσο καθήκοντα.

Σύμφωνα λοιπόν με ανάρτηση που δημοσιοποίησε ο ίδιος έγινε μέλος του iSYRIZA, καταθέτοντας την αίτησή του στην ομότιτλη πλατφόρμα που στην ουσία δημιουργήθηκε το 2019 με στόχο την προσέλκυση νέων μελών στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Μάλιστα στην τότε εκδήλωση παρουσίασης της, ο τότε Πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας είχε απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής ώστε «να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα εργαστήρι συμμετοχής και δημιουργίας για όλους τους ενεργούς πολίτες».

Η επιλογή του παραιτηθέντα δημάρχου Ιάσμου έχει αν μη τι άλλο ενδιαφέρον δεδομένης και της έως τώρα πολιτικής του σταδιοδρομίας που από τα πρώτα του κιόλας βήματα συνεπαγόταν σε κομματικό επίπεδο με τη Νέα Δημοκρατία, από την οποία βέβαια υπενθυμίζουμε ότι αποχώρησε και ως μέλος το 2018, στο «όνομα» της πλήρους ανεξαρτησίας της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τώρα, μιας και γίναμε αποδέκτες αρκετών ερωτημάτων, δεν γνωρίζουμε σε τι συνεπάγεται η απόφαση αυτή του Οντέρ Μουμίν, ωστόσο αν πάρουμε κυριολεκτικά το σύνθημα που αναγραφόταν στην κεντρική σελίδα της πλατφόρμας τουλάχιστον στις πρώτες της ημέρες «Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου- Μια νέα σχέση με την πολιτική» ίσως αποτελεί δείγμα προσπάθειάς του για μια νέα σχέση με τα πολιτικά πράγματα της περιοχής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.