Αδεσποτουλια Ξανθης: Γιατι το λουρι στη βολτα του σκυλου σου ειναι υποχρεωτικο!

Βίντεο ευαισθητοποίησης από τη φιλοζωϊκή ομάδα

Είναι δεδομένο ότι η χώρα μας και εμείς ως πολίτες της έχουμε πολλά να μάθουμε και να λύσουμε σε σχέση με την διαχείριση, την προστασία και την ευζωία των τετράποδων συμπολιτών μας, ειδικά σε ό,τι αφορά τους αδέσποτους.

Ωστόσο όπως η καθημερινότητα φανερώνει ακόμα και όσοι στις οικογένειές μας έχουμε τετράποδα μέλη, δεν σημαίνει ότι τελικά τηρούμε τα όσα σαφώς η νομοθεσία ορίζει αλλά κυρίως η ασφάλεια των τετράποδων φίλων μας και της υπόλοιπης κοινωνίας επιβάλλουν.

Με ένα πρωτότυπο και όμορφο βίντεο η ομάδα «Αδεσποτούλια Ξάνθης» δεν επιθυμεί να κάνει υποδείξεις ούτε όπως επισημαίνουν να μας κουνήσουν το δάχτυλο, αλλά να υπενθυμίσουν σε όλους μας σε τι συνεπάγεται ο όρος υπεύθυνος ιδιοκτήτης.

Ξεκινώντας από το πιο απλό την υποχρέωση του λουριού κατά την διάρκεια της βόλτας του σκύλου μας.

Όπως αναφέρουν στην συνοδευτική του βίντεο που έδωσαν στην δημοσιότητα βίντεο «Δεν μας αρέσει να κουνάμε το δάχτυλο, ούτε να κάνουμε υποδείξεις. Κάποια πράγματα όμως πρέπει να λέγονται. Η Λάσυ και ο Υπαστυνόμος Ρεξ είναι κινηματογραφικά και τηλεοπτικά δημιουργήματα και όσο κι αν το θέλουμε η ζωή δεν είναι ρομαντική κομεντί ή περιπέτεια του Hollywood. Ο σκύλος σου, όσο έξυπνος και να είναι, δεν μπορεί να βγαίνει μόνος του βόλτα. Χωρίς μα, χωρίς μου και χωρίς όμως! Το κακό θα γίνει μια φορά. Είναι υποχρεωτικό από την νομοθεσία και υποχρέωση του κηδεμόνα για την ασφάλεια του ζώου του αλλά και των γύρω του. Σκύλος ποτέ μόνος του στην βόλτα και πάντα με λουρί».

Απολαύστε το στην διεύθυνση:

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.