Το κινηματογραφικου μενου της εβδομαδας

Η επιστροφή της «Ημέρας Ανεξαρτησίας» και «Η συμμορία των μάγων 2» οι must-see ταινίες της εβδομάδας

Μία νέα ταινία περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού της εβδομάδας στα Odeon Kosmopolis. Πρόκειται για την επιστροφή στη μεγάλη οθόνη της κλασικής πλέον περιπέτειας «Ημέρα Ανεξαρτησίας» υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ρόλαντ Έμεριχ.

Παράλληλα συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα η προβολή της μεταφοράς στη μεγάλη οθόνη του γνωστού videogame Warcraft, όπως επίσης το θρίλερ «Το κάλεσμα 2» η κωμωδία «Όλα θα πάνε στραβά» και το δεύτερο μέρος της περιπέτειας «Η συμμορία των μάγων».

Τέλος για τους μικρούς φίλους του κινηματογράφου και όχι μόνο συνεχίζει να προβάλλεται το σαββατοκύριακο η 3D ταινία κινουμένων σχεδίων «Ροβινσώνας Κρούσος». 

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει: 

Ημέρα ανεξαρτησίας: Νέα απειλή

Χρησιμοποιώντας εξωγήινη τεχνολογία, τα έθνη της Γης, αναμένοντας την επιστροφή των εισβολέων, έχουν συνεργαστεί σε ένα τεράστιο αμυντικό πρόγραμμα για να προστατεύσουν τον πλανήτη. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να μας προετοιμάσει για την προχωρημένη και χωρίς προηγούμενο δύναμη των εξωγήινων. Μόνο η ευφυΐα μερικών γενναίων ανδρών και γυναικών μπορούν να σώσουν τον κόσμο μας από τον απόλυτο αφανισμό.

Η συμμορία των μάγων 2

Έναν χρόνο μετά τη νίκη τους επί του FBI και το κέρδος του δημόσιου θαυμασμού με αλά Ρομπέν των Δασών μαγικά τους θεάματα, οι θαυματοποιοί ξαναμαζεύονται για μια εμφάνιση που θα αποκαλύψει τις ανήθικες πρακτικές ενός μεγαλοπαράγοντα της τεχνολογίας. Ο άνθρωπος πίσω από το κόλπο εξαφάνισης τους δεν είναι άλλος από τον Γουόλτερ Μέιμπρι, ένα τεχνολογικό ταλέντο που απειλεί την ομάδα να αναλάβει την πλέον απίθανη ληστεία της. Η μόνη τους ελπίδα είναι να καταφέρουν κάτι το απίστευτο, ώστε να καθαρίσουν το όνομα τους και να αποκαλύψουν τον εγκέφαλο πίσω από όλα.

Το κάλεσμα 2

Οι διεθνούς φήμης ερευνητές μεταφυσικών γεγονότων, Εντ και Λορέιν Γουόρεν, επιστρέφουν µε μια νέα τρομακτική υπόθεση. Αφού κατάφεραν να βοηθήσουν μια οικογένεια να καταπολεμήσει μια πανίσχυρη δαιμονική παρουσία που στοίχειωνε την οικία τους, ετοιμάζονται να λύσουν το μυστήριο ενός τρομακτικού πνεύματος. Οι δύο δαιμονολόγοι μεταβαίνουν στο βόρειο Λονδίνο, αναλαμβάνοντας την πιο τρομακτική ίσως υπόθεση της καριέρας τους: να βοηθήσουν μια ανύπανδρη μητέρα που μεγαλώνει μόνη της τα τέσσερα παιδιά της, να απαλλαχθεί από τα κακά πνεύματα που στοιχειώνουν το σπίτι της.

Warcraft: Η σύγκρουση δύο κόσμων

Η γη του Αζερόθ βρίσκεται στα πρόθυρα πολέμου, καθώς οι άνθρωποι κάτοικοι της αντιμετωπίζουν την εισβολή πολεμιστών όρκ, οι οποίοι εγκαταλείπουν το Ντράενορ, τη χώρα τους που πεθαίνει, για να βρουν μια άλλη. Καθώς η σκοτεινή πύλη ανοίγει για να ενώσει τους δύο αυτούς κόσμους, οι άνθρωποι βρίσκονται αντιμέτωποι με την ολική καταστροφή και οι ορκ με τον ολικό αφανισμό. Ο ηγέτης των ανθρώπων, ο Αντουίν Λόθαρ, και ο Ντουροτάν, ηγέτης των ορκ, βρίσκονται σε πορεία σύγκρουσης, η οποία θα αποφασίσει για τη μοίρα των οικογενειών τους, των ανθρώπων τους και των χωρών τους.

Όλα θα πάνε στραβά

Οι φρεσκο-ερωτευμένοι Σόνια και Φρανκ έχουν καλέσει τους φίλους τους σε ένα πολυτελές ξενοδοχείου στη Βραζιλία, που ανήκει στον πλούσιο πατέρα της Σόνια, τον Ζαν-Πιέρ. Ο Φρανκ σκοπεύει μυστικά να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, αλλά οι προσπάθειες του να κερδίσει τη συμπάθια του πατέρα αποβαίνουν καταστροφικές. Με τον Σαμ που κυνηγάει συνεχώς φουστάνια, τον σπασίκλα Έρνεστ, τον κουλτουριάρη βιντεοσκόπο Άλεξ και τη μάτσο κοπέλα του, Εστέλ, το μόνο που πετυχαίνει ο Φρανκ είναι να μπλέκει σε μπελάδες.

Μόνο σήμερα και αύριο 

Ροβινσώνας Κρούσος

Το πολυαγαπημένο μυθιστόρημα, ένα από τα κλασικότερα όλων των εποχών, μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη σε μια χορταστική, ξεκαρδιστική 3D ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια. Και μπορεί να ξέρετε την ιστορία αλλά δεν την ξέρετε όλη – και η νέα αυτή ταινία μάς δείχνει το πώς ο Ροβινσώνας Κρούσος επιβίωσε χάρη στη βοήθεια μιας υπέροχης ομάδας που αποτελείται από ετερόκλητα φιλικά ζωάκια, όπως τουλάχιστον το διηγείται ο αγαπημένος παπαγάλος του πιο διάσημου ναυαγού της ιστορίας!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.