Γιατι δεν εκτιμουμε αυτο που εχουμε;

Πολλές φορές έχουμε ακούσει σε συζητήσεις να κατηγορούν το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής και να επαινούν τα αντίστοιχα των γειτονικών πόλεων. Με τη δημόσια αυτή επιστολή θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία μας που όχι μόνο καταρρίπτει τις κατηγορίες αλλά αποδεικνύει ότι το νοσοκομείο μας λειτουργεί άψογα και δεν υστερεί ούτε σε επιστημονικό προσωπικό ούτε σε ανθρωπιά.
 
Η μεγάλης ηλικίας και με πολλά και ποικίλα προβλήματα υγείας μητέρα μας εισήχθη στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου μας με κάταγμα στο μηρό. Τόσο την ημέρα της εισαγωγής της στα επείγοντα, όσο και τις μέρες που ακολούθησαν, το νοσηλευτικό προσωπικό μας απέδειξε ότι το νοσοκομείο λειτουργεί υποδειγματικά. Ήταν Κυριακή απόγευμα, υπήρχε πολύς κόσμος προς εξέταση στα επείγοντα και όμως χωρίς καθυστέρηση έγινε έγκαιρα και έγκυρα η διάγνωση και η εισαγωγή στην κλινική. Τρεις μέρες μετά πραγματοποιήθηκε χωρίς καθυστέρηση και με απόλυτη επιτυχία η επέμβαση. Μετεγχειρητικά η βοήθεια και η εξυπηρέτηση από το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου υπήρξε εξαιρετική.
 
Για όλους αυτούς τους λόγους αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν τη μητέρα μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ξεκινώντας ημερολογιακά από τον ειδικευόμενο ορθοπεδικό κ. Αρχοντάκη στα επείγοντα, συνεχίζοντας με τους κ. Κάρρο και κ. Κούκο, που πραγματοποίησαν το χειρουργείο, τον κ. Κώτση, τον αναισθησιολόγο αλλά και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος και τους φυσιοθεραπευτές.
 
Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να στηρίξουμε το νοσοκομείο μας με όλες μας τις δυνάμεις γιατί κάτω από αντίξοες συνθήκες εκεί γίνεται εξαιρετική δουλειά που σώζει ζωές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.