Συγχαρητηρια απο την ΕΑΥ Ροδοπης προς της Ομαδα Διωξης Ναρκωτικων του ΤΑ Κομοτηνης

Για τις πρόσφατες επιτυχίες στην εξάρθρωση κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης (ΕΑΥΡ) που απευθύνεται προς την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής. Αφορμή αποτέλεσαν οι πρόσφατες επιτυχίες της Ομάδας στον «αγώνα» κατά των ναρκωτικών και «παρά τον ελλειπή υλικοτεχνικό εξοπλισμό και μέσα που διαθέτει» όπως τονίζει η ΕΑΥΡ.
 
Να θυμίσουμε ότι μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με τη δράση κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών, την 11-06-2019  η Ομάδα συνέλαβε έναν ημεδαπό στην Εγνατία Οδό Ξάνθης-Κομοτηνής, διότι μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 87 κιλών και 310 γραμμαρίων και την 12-06-2019 έναν αλλοδαπό στο νομό Γρεβενών διότι είχε αποθηκεύσει ινδική κάνναβη συνολικού βάρους 270 κιλών και 360 γραμμαρίων καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
 
«Για μία ακόμη φορά οι αστυνομικοί της Ροδόπης επιδεικνύοντας επαγγελματισμό και περίσσιο φιλότιμο κατάφεραν να εδραιώσουν το αίσθημα ασφάλειας αλλά και την εμπιστοσύνη και αποδοχή των πολιτών στο έργο που παράγεται από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας» υπογραμμίζει η ΕΑΥΡ κλείνοντας την ανακοίνωσή της.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.