Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Τα δύο πρόσωπα του νόμου» και «Εμείς» οι προτεινόμενες ταινίες της εβδομάδας

Τρείς νέες ταινίες περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού του Odeon Kosmopolis αυτή την εβδομάδα.  Ο λόγος για το θρίλερ «Εμείς» σε σκηνοθεσία Τζόρνταν Πιλ, το επίσης θρίλερ «Επίθεση στη Βομβάη» και την περιπέτεια «Τα δύο πρόσωπα του νόμου» με τους Μελ Γκίμπσον και Βινς Βον στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
 
Επίσης στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής συνεχίζει να προβάλλεται η περιπέτεια φαντασίας «Captain Marvel».
 
Τέλος το τριήμερο της 25ης Μαρτίου θα προβάλλονται ταινίες που ενδείκνυνται για οικογενειακές εξόδους, όπως οι ταινίες animation «Το σκυλάκι της βασίλισσας» και «Το πάρκο των θαυμάτων». 

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει: 

Εμείς
(19:50 και 22:20)

Η βραβευμένη με Όσκαρ Λουπίτα Νιόνγκο, υποδύεται την Αδελαΐδα μια γυναίκα που επιστρέφει στο παραλιακό παιδικό της σπίτι μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά, για ένα ειδυλλιακό καλοκαίρι. Κυνηγημένη από ένα ανεξήγητο τραύμα από το παρελθόν της και βιώνοντας μια σειρά από μυστηριώδεις συμπτώσεις, η Αδελαΐδα νιώθει την παράνοιά της να φτάνει σε ανησυχητικά επίπεδα καθώς όλο και περισσότερο αισθάνεται και πιστεύει ότι κάτι κακό θα συμβεί στην οικογένειά της. Αφού έχουν περάσει μια τεταμένη ημέρα στην παραλία με τους φίλους τους, τους Τάιλερς (Ελίζαμπεθ Μος, Τιμ Χάιντεκερ, Κάλι Σέλντον, Νοέλ Σέλντον), η Αδελαΐδα και η οικογένειά της επιστρέφουν στο σπίτι τους. Όταν πέφτει το σκοτάδι, οι Γουίλσον ανακαλύπτουν τις μορφές τεσσάρων ανθρώπων όπως στέκονται ασυνήθιστα στο δρόμο. Η ταινία «Εμείς» ρίχνει μια συμπαθητική αμερικανική οικογένεια ενάντια στον πιο τρομακτικό αντίπαλο: τον εαυτό της.

Τα δύο πρόσωπα του νόμου
(20:00 και 22:00)

Ένας σκληρός αστυνομικός και ο νεότερος συνεργάτης του τίθενται σε διαθεσιμότητα όταν βγαίνει στην επιφάνεια ένα βίντεο που δείχνει τη σκληρότητα των μεθόδων που χρησιμοποιούν για την καταστολή της εγκληματικότητας. Απογοητευμένοι όπως ήταν βουτάνε στον υπόκοσμο όπου εκεί θα βρουν πολλά περισσότερα από ότι πριν που ήταν απ` έξω. 

Επίθεση στη Βομβάη
(19:40, 22:10, Παρασκευή μόνο 19:40)

Το 2008, το περίφημο ξενοδοχείο Ταζ Μαχάλ στη Μομπάι πολιορκείται από τρομοκράτες. Ο διάσημος σεφ Χεμάντ Ομπερόι και ένας απλό σερβιτόρος που βρίσκονται στο ξενοδοχείο επιχειρούν να προστατεύσουν τους κατοίκους του ξενοδοχείο, ενώ επικρατεί φόβος και πανικός. 

Captain Marvel
(19:20 και 21:30)

Εν μέσω γαλαξιακής πολεμικής σύρραξης μεταξύ δύο εξωγήινων φυλών, μία πρώην αξιωματικός και πιλότος δοκιμών της πολεμικής αεροπορίας, η Κάρολ Ντάνβερς, γίνεται η πιο ισχυρή ηρωίδα στον κόσμο, όταν η Γη βρίσκεται σε κίνδυνο. Μέσα από την μοιραία αυτή αποστολή που αναλαμβάνει, βρίσκει το αληθινό της εαυτό και ένα τρόπο να χαλιναγωγήσει τις δυνάμεις της. 

Το πάρκο των θαυμάτων
(Mόνο Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα 18:00 & 19:00)

Η μικρή Τζουν στο δρόμο για το σπίτι της ανακαλύπτει ένα παλιό αυτοκινητάκι από λουνα-παρκ και μπαίνει μέσα. Ξαφνικά, βρίσκεται στο Πάρκο των Θαυμάτων, το οποίο είχε φτιάξει κάποτε με τη φαντασία της. Χωρίς αυτήν τόσο καιρό το πάρκο φαίνεται παρατημένο και η Τζουν θα πρέπει και πάλι να το ζωντανέψει! 

Το σκυλάκι της βασίλισσας
(Mόνο Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα 17:50)

Ο Ρεξ είναι ο αγαπημένος σκύλος της βασίλισσας. Το σκάει όμως από το παλάτι και βρίσκεται σε ένα καταφύγιο σκύλων και μπλέκει σε ένα κλαμπ κυνομαχιών γεμάτο άγρια αδέσποτα. Εκεί στις δυσκολίες, και μέχρι να τον βρει η βασίλισσα, θα ενηλικιωθεί και θα ανακαλύψει τον αληθινό του εαυτό. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.