Σειρες για να δεις αυτο το καλοκαιρι

Προτάσεις για τα καλοκαιρινά σας βράδια

Παρά τον Covid-19 η τηλεοπτική βιομηχανία συνεχίζει να μάς βομβαρδίζει και αυτό το καλοκαίρι με προτάσεις∙ ακολουθούν μερικές:

“LISEY’S STORY”

Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Stephen King, η σειρά “Lisey’s Story”, που έκανε πρεμιέρα μέσω της Apple TV στις 4/6 με πρωταγωνίστρια τη Julianne Moore, επικεντρώνεται στη Lisey, μία χήρα που δύο χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της γίνεται στόχος ενός stalker και αναγκάζεται να ανασύρει μνήμες του γάμου της που είχε ηθελημένα διαγράψει. Ένα θρίλερ που «πατάει» πάνω σε ένα δυνατό βιβλίο και σε ένα δυνατό καστ. Τι μπορεί να πάει λάθος;

“LOKI”

Ο αγαπημένος αντιήρωας του MCU επιστρέφει με δική του σειρά μέσω της Disney Plus, στις 9 Ιουνίου, και η υπόθεση έχει ως εξής: Μετά τα γεγονότα του “Avengers: Endgame” μία εναλλακτική εκδοχή του “Loki” μεταφέρεται στη μυστηριώδη υπηρεσία TVA (Time Variance Authority), μία γραφειοκρατική οργάνωση που υπάρχει εκτός του χώρου και του χρόνου και παρακολουθεί το χρονοδιάγραμμα. Δίνουν στον Loki μια επιλογή: Ή θα διαγραφεί το πρόσωπό του από την ύπαρξη, όντας «χρονική παραλλαγή», ή θα βοηθήσει να διορθωθεί το χρονοδιάγραμμα και να σταματήσει μία μεγαλύτερη απειλή. Ο Loki βρίσκεται παγιδευμένος στο δικό του θρίλερ ταξιδεύοντας στον χρόνο και αλλάζοντας την ανθρώπινη ιστορία.

“LUPIN”

Η επιτυχημένη γαλλική σειρά του Netflix επιστρέφει στις 11 Ιουνίου με νέα επεισόδια και όλοι οι φαν της περιμένουν καρτερικά να ξαναδούν τον Assane Diop.

“THE REPUBLIC OF SARAH”

Στις 14 Ιουνίου στο CW θα κάνει πρεμιέρα η σειρά “The Republic of Sarah” –που αρχικά προοριζόταν για το CBS– με πρωταγωνίστρια τη Stella Baker, σε σενάριο της Jeffrey Paul King (“Elementary”), σκηνοθεσία των Erica Dunton (“Abigail Falls”) και Kat Candler (“Queen Sugar”). Η υπόθεση: «Αντιμέτωπη με την καταστροφή της πόλης της από μια άπληστη εταιρεία εξόρυξης, η επαναστάτρια καθηγήτρια ιστορίας λυκείου, Sarah Cooper, επιστρατεύει ένα άγνωστο χαρτογραφικό παραθυράκι για να κηρύξει ανεξαρτησία». Το τρέιλερ είναι γεμάτο over the top στιγμές και ατάκες, άφθονη υπερβολή και κλισέ όσο δεν πάει, αλλά δεν το λες και απαίσιο συγκριτικά με τα υπόλοιπα «διαμάντια» του καναλιού.

“PHYSICAL”

Τοποθετημένο στο San Diego των 80’s, το “Physical” της Apple TV με τη Rose Byrne –κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιουνίου– ακολουθεί τη Sheila Rubin και είναι μία δραμεντί που ακολουθεί μία δυστυχισμένη νοικοκυρά, η οποία βρίσκει χαρά στη ζωή της κάνοντας αερόμπικ και σύντομα ανοίγοντας μία επιχείρηση με βιντεοκασέτες.

“GOSSIP GIRL”

Η τηλεοπτική αναβίωση της εφηβικής «σαχλαμάρας» του CW κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου μέσω της HBO Max και παραπάνω δεν θα πω. Το αφήνω αυτό εδώ, σε μια στιγμή απέραντης απελπισίας ακόμα και αυτό μπορεί να βοηθήσει, ποτέ δεν ξέρεις.


“SCHMIGADOON!”

Από τους δημιουργούς του “Despicable Me” έρχεται μια σειρά μουσικής κωμωδίας με πρωταγωνιστές τους Keegan-Michael Key και Cecily Strong του “SNL”, οι οποίοι, σε ένα ταξίδι, σκοντάφτουν στην πόλη Schmigadoon (“Key and Peele”) όπου όλοι ενεργούν σαν να ζουν στη δεκαετία του 1940 και κανείς δεν επιτρέπεται να φύγει πριν «βρει την αληθινή αγάπη».

“NINE PERFECT STRANGERS”

H Nicole Kidman επιθυμεί να συνεχίσει το σερί τηλεοπτικών επιτυχιών της με το “Nine Perfect Strangers”, ένα δράμα-θρίλερ της Hulu, βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Liane Moriarty (συγγραφέας και του “Big Little Lies”) και αυτήν τη φορά δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι πως θα το καταφέρει. Παρά την υπογραφή του David E. Kelly με τον οποίο η Kidman συνεργάστηκε και στο “Big Little Lies, αλλά και στο “The Undoing”, που παρότι μας ξενέρωσε στο φινάλε του μας είχε καθηλώσει ως τότε, και τη συμμετοχή της Melissa McCarthy, το τρέιλερ δεν ενθουσίασε πολύ κόσμο, και ούτε και εμένα. Η υπόθεση αφορά εννέα αγνώστους οι οποίοι πηγαίνουν για δέκα μέρες σε ένα σπα που διευθύνει η μυστηριώδης Ρωσίδα Masha (Nicole Kidman). Συγκλονίζομαι και μόνο που γράφω τέτοια περίληψη. Ας κρατήσουμε βέβαια και μια ελπίδα. Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 18 Αυγούστου.

“ΤHE WALKING DEAD” (SEASON 11)

Ήρθε η ώρα κυρίες και κύριοι να τελειώσει το “The Walking Dead” –και καιρός ήταν άμα ρωτάτε εμένα– με την ενδέκατη σεζόν του, που κάνει πρεμιέρα στο AMC στις 22 Αυγούστου.

“ONLY MURDERS IN THE BUILDING”

Η μαύρη κωμωδία της Hulu, με πρωταγωνιστικό τρίδυμο τους Martin Short, Selena Gomez και Steve Martin, κάνει πρεμιέρα στις 31 Αυγούστου και ακολουθεί τρεις αγνώστους που μοιράζονται την ίδια εμμονή με true crime ιστορίες, όταν ξαφνικά βρίσκουν τους εαυτούς τους μπλεγμένους σε ένα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.