Παραμονη Χριστουγεννων για μικρους και μεγαλους στο Μουσειο Μεταξης Σουφλιου

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), γιορτάζει τα Χριστούγεννα και διοργανώνει μια μοναδική ημέρα με αφήγηση παραμυθιού και θεατρικό παιχνίδι, για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου (ώρα 12:00), στο Μουσείο Μετάξης, στο Σουφλί. 

H υπόθεση του παραμυθιού 

Ένα παραδοσιακό, μαγικό παραμύθι για ένα ελατάκι που δεν του αρέσουν οι πευκοβελόνες του και επιθυμεί να αποκτήσει διαφορετικά φύλλα, θα αποτελέσει την αφορμή για να ξετυλίξουν οι συμμετέχοντες το πολύτιμο μεταξωτό νήμα της αυτογνωσίας και της αποδοχής των άλλων.
 
Πώς μπορούμε να μεταμορφωθούμε σε ένα ζώο; Μπορούμε να γίνουμε ο «καθρέφτης» του άλλου; Πώς φτιάχνουμε μια «παγωμένη εικόνα»; Μπορούμε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα μαγικό γρανάζι; Αυτά είναι λίγα από τα μυστικά που θα ανακαλύψουν όλοι όσοι έρθουν στο Μουσείο την Παραμονή των Χριστουγέννων, μέσα από εκπαιδευτικά παιχνίδια και δραστηριότητες.
 
Info
Η είσοδος είναι ελεύθερη, επιθυμητή η δήλωση συμμετοχής.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Μουσείο Μετάξης στο τηλέφωνο 25540 23700 (καθημερινά, εκτός από Τρίτη, 10:00-17:00)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.