Μουσικη παρασταση αφιερωμενη στη μνημη του Μικη Θεοδωρακη

Το Σάββατο 19 Μαρτίου στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης διοργανώνει το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022, στις 19:00, μουσική παράσταση*, με τίτλο, «Τραγούδια του Μίκη για μια Φωνή και ένα Πιάνο», αφιερωμένη στην μνήμη του μεγάλου μας συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη που έφυγε από την ζωή το 2021. 

Το ντουέτο «Voce di piano» θα παρουσιάσει μια επιλογή από τραγούδια του μεγάλου μας συνθέτη καθώς και μουσική που είχε γράψει για τον κινηματογράφο.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

  • Τραγούδι: Αλκηστις Τόγια, Σοπράνο, Μαέστρος χορωδιών ενηλίκων, Μουσικοπαιδαγωγός.
  • Πιάνο: Κανάρης Κεραμάρης, Συνθέτης-Πιανίστας, Μουσικοπαιδαγωγός.

Κατά την διάρκεια της μουσικής βραδιάς θα πραγματοποιείται και αφηγηματική παράσταση, ενώ παράλληλα θα παρουσιάζονται εικόνες σχετικές με την ιστορία των τραγουδιών που θα ακουστούν.

Η μουσική αυτή παράσταση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Βιργινία Τσουδερού», του  Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στην καπναποθήκη Π, (οδός Καπνεργατών 9) στην Ξάνθη.

Info

Διάρκεια προγράμματος: 1 ώρα και 30’ λεπτά.

Είσοδος Δωρεάν

Η είσοδος, λόγω της πανδημίας, θα επιτραπεί μόνον με την επίδειξη ισχύοντος πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νοσήσεως και μόνον σε όσους θα έχουν κλείσει θέση μέσω της Γραμματείας του Ιδρύματος στο τηλέφωνο 2541029282 πρωινές ώρες 09.00-14.00.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.