Γλεντησαν με την ψυχη τους τα μελη του ΜΟΚ

Τον ετήσιο χορό του, συνδυάζοντας θρακιώτικους και κρητικούς ήχους πραγματοποίησε ο Όμιλος

Με τραγούδι και χορό, συνδυάζοντας τη Θράκη με την Κρήτη υποδέχτηκε το 2017 ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής, που πραγματοποίησε τον ετήσιό του χορό το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, παρουσία πολλών μελών και φίλων του.
 

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΔΣ του ΜΟΚ Στέφανος Κούκλαρης ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους, γεμάτα υγεία και ευτυχία τονίζοντας πως η παρουσία του κόσμου ήταν συγκινητική, ευχαριστώντας τους παράλληλα, γιατί ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.
 
«Αυτό μας δίνει μεγάλη δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε σαν νέα διοίκηση, σαν νέα παιδιά, το έργο του πιο ιστορικού Ομίλου της Κομοτηνής» σημείωσε, τονίζοντας πως για το 2017 προγραμματίζουν μιας σειρά δράσεων όπως ομιλίες, εκδρομές, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό για μια μεγάλη μουσικοχορευτική εκδήλωση.
 

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν τα μέλη του συλλόγου, με ένα ασταμάτητο χορευτικό γλέντι για όλες τις ηλικίες.
 
Στον χορό συμμετείχε το μουσικό σχήμα Εβρίτικη Ζυγιά με τους Αλέξη Παρτινούδη στη θρακιώτικη λύρα, Σπύρο Στράτο  στη γκάιντα, Στράτο Πασόπουλο στη φωνή-καβάλι και Άγγελο Στράτο στα κρουστά.
 

Μαζί, ο κ. Νίκος Μπόζογλου στο ακορντεόν και ο κ. Αλέξανδρος Παπαγεωργόπουλος στο κλαρίνο.
 

Την κρητική νότα στη βραδιά έδωσαν ο κ. Λευτέρης Μαθιουδάκης στη φωνή- κρητική λύρα και οι κ.κ. Παναγιώτης Μαρακάκης και Ανέστης Νερατζάκης, στο λαούτο και στα πλήκτρα αντίστοιχα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.