Απολαυστικος ο Γιαννης Χαρουλης στην 1η μερα του Φεστιβαλ Φαναριου

Περισσότεροι από 2.000 θεατές παρακολούθησαν τον αγαπημένο καλλιτέχνη σε ένα δυναμικό πρόγραμμα

Το φετινό φεστιβάλ Φαναρίου ξεκίνησε χθες, Πέμπτη 22 Ιουνίου, με τον Γιάννη Χαρούλη να κάνει ποδαρικό, ανοίγοντας ένα πολλά υποσχόμενο -καθώς φαίνεται- τριήμερο.

Μικροί και μεγάλοι, μουσικοί και μουσικόφιλοι «εν δράσει»

Η διοργάνωση άνοιξε τις πόρτες της στις 20:00, έτοιμη να υποδεχτεί το κοινό, που από νωρίς έσπευσε στον χώρο της συναυλίας, ο οποίος γέμιζε με γοργούς ρυθμούς από μικρούς και μεγάλους, -εξοπλισμένους και μη-, γεμάτους όρεξη και χαμόγελα.

Με τη δύση του ηλίου, το πρώτο καλωσόρισμα ήρθε δια στόματος Ειρήνης Τσακίρη, η οποία σημείωσε ότι το Φεστιβάλ Φαναρίου δεν έχει γίνει απλώς ένας θεσμός, αλλά «έχει γίνει το φεστιβάλ της καρδιάς μας» και πως «αυτό το τριήμερο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Φανάρι», προκαλώντας και προσκαλώντας τους περισσότερους από 2.000 παρευρισκομένους να γίνουν μια παρέα.

Η αναμονή δεν κράτησε για πολύ και ο παλμός, που υπήρχε ήδη, παρέμεινε έντονος και ζωντανός καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας. Ο Γιάννης Χαρούλης και η ανανεωμένη του μουσική παρέα, παρουσίασε ένα δυναμικό πρόγραμμα, γεμάτο με καινούργια και παλιά αγαπημένα τραγούδια της δικής του μουσικής πορείας, μη λησμονώντας τον Νικόλα Άσιμο, τον Νίκο Παπάζογλου, τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και φυσικά τον Γιάννη Μαρκόπουλο, που έφυγε πριν από λίγες εβδομάδες απ’ τη ζωή.

Με βάση το Φανάρι, ξεκίνησε χθες ένα μουσικό ταξίδι, που ένωσε τα δύο άκρα της χώρας, ξεκινώντας απ’ τη Θράκη και καταλήγοντας στην Κρήτη, με τα πνευστά του δικού μας Κώστα Φόρτσα να ξεχωρίζουν, εναλλάσσοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μουσικά είδη και περιοχές και με τον Γιάννη Χαρούλη να προτρέπει την παρέα, να «αφήσει στη θάλασσα, ό,τι τρέλα έχουμε εισπράξει τους τελευταίους καιρούς».

«Καλή αντάμωση κοπέλια»

Με την ευχή για «καλή αντάμωση» σε όλα τα «κοπέλια» που βρέθηκαν στο Φανάρι και με τον κόσμο να φεύγει «φουσκωμένος» από χαρά, η πρώτη μέρα του φετινού Φεστιβάλ Φαναρίου έφτασε στο τέλος της.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.