Την στηριξη του Γ. Γκαρανη απεσπασαν τα μελη του Π.Τ.Κομοτηνης του Ελληνικου Ερυθρου Σταυρου

Στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψής τους ο Δήμαρχος Κομοτηνής δεσμεύτηκε για την συνεχή και άμεση συνεργασία τους σε όλα τα επίπεδα

Το νέο δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνη επισκέφτηκαν την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Π.Τ. Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Γκαράνης είχε την  ευκαιρία να ενημερωθεί εκτενώς για τα ζητήματα και τις δράσεις του Π.Τ. Κομοτηνής, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αλλά και για το όραμα ανάπτυξης του Περιφερειακού  Τμήματος της περιοχής μας.

Μετά από ενδελεχή συζήτηση ο Δήμαρχος Κομοτηνής διαβεβαίωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ότι θα βρίσκετε διαρκώς και ενεργά στο πλευρό των εθελοντών και ότι θα καταβάλει τα μέγιστα δυνατά για την στήριξη, αλλά και την συνεχή και άμεση συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής.

Τα μέλη του Δ.Σ. δια της Προέδρου κ.Κλάρας Τζελέπη ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Κομοτηνής και του γνωστοποίησαν ότι η έντονη παρουσία των Ερυθροσταυριτών στο πλευρό των πολιτών θα συνεχιστεί με την ίδια δυναμική. Η κ. Τζελέπη τελικώς δήλωσε “ότι αισθανόμαστε ηθική υποχρέωση ως μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να είμαστε πάντα αρωγοί στους πολίτες του Δήμου και στις υπηρεσίες”.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.