Συνεχεια επαφων για τον Γιωργο Πεταλωτη

Εποικοδομητικές συναντήσεις σε Ίασμο, Σχολή Αστυνομίας, ΚΤΕΛ και Σύλλογο Εργαζομένων Περιφέρειας

Ο πρώην Υπουργός και υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Γιώργος Πεταλωτής, συναντήθηκε με το προσωπικό της Σχολής Αστυφυλάκων και του Τμήματος Δοκιμών Αστυφυλάκων και συζήτησε μαζί τους θέματα που αφορούν την υπηρεσιακή τους κατάσταση, την ποιότητα εκπαίδευσης των Αστυνομικών και γενικότερα θέματα προστασίας του πολίτη. Τόνισε την μεγάλη σημασία ύπαρξης αυτών των εκπαιδευτικών δομών για την περιοχή μας και τη χώρα.

Ο Γιώργος Πεταλωτής συναντήθηκε επίσης με το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης και Κεντρικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και συζήτησαν τα θέματα  της έντονης υποστελέχωσης της περιφερειακής ενότητας Ροδόπης, της γραφειοκρατίας και έλλειψης στοιχειωδών υποδομών για την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Στην επίσκεψή του στο ΚΤΕΛ Ροδόπης συναντήθηκε με το ΔΣ και συζήτησαν τις μεγάλες  οικονομικές δυσχέρειες λόγω αύξησης των καυσίμων, αγοράς και συντήρησης λεωφορείων και τονίσθηκε και η κοινωνική διάσταση του έργου του ΚΤΕΛ.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Γιώργος Πεταλωτής επισκέφθηκε και τον Ίασμο. Συναντήθηκε και συζήτησε με πολίτες του Ιάσμου για θέματα αγροτικής παραγωγής, οικονομία και τοπικά ζητήματα.

Για όλα τα παραπάνω ο υποψήφιος Βουλευτής Γιώργος Πεταλωτής εισέφερε και τις δικές του προτάσεις. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.