Στη λαικη της Κομοτηνης ο βουλευτης Δημητρης Χαριτου

Κριτική στην κυβέρνηση για οικονομία και υγειονομική κατάσταση

Τη λαϊκή αγορά της Κομοτηνής, επισκέφθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Δημήτρης Χαρίτου συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος στο νομό μας. Ο βουλευτής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επαγγελματίες και πολίτες για να τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, μη παραλείποντας να ευχηθεί για τη νέα χρονιά σε όλους.

Σε δηλώσεις του ο βουλευτής αναλυτικά τόνισε τα εξής:

«Στις συζητήσεις εδώ στη λαϊκή με τους καταναλωτές και τους παραγωγούς, στις ουρές που σχηματίζουν οι άνθρωποι έξω από τις δομές υγείας για να κάνουν τα διαγνωστικά τεστ, μπορεί να δει κανείς τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνει σήμερα η πλειοψηφία της κοινωνίας.

Δυστυχώς, η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου. Η κυβέρνηση γνώριζε από τους ειδικούς για την επέλαση της μετάλλαξης Ό, αλλά άφησε την κοινωνία απροετοίμαστη. 

Βλέπει τα κύματα της ακρίβειας να σαρώνουν τα εισοδήματα, αλλά δεν παίρνει μέτρα ουσιαστικής στήριξής τους.

Στις έκτακτες συνθήκες που βρισκόμαστε ,χρειάζονται άμεσα έκτακτα μέτρα ,όπως η ενίσχυση με υγειονομικό προσωπικό του ΕΣΥ, η επιτάχυνση του καθολικού εμβολιασμού των πολιτών, η χορήγηση δωρεάν σε όλους rapid τεστ, η στήριξη του επαγγελματικού κόσμου  που πλήττεται  άμεσα ,η προστασία των εργαζομένων ,που απειλείται η εργασία τους.

Η σημερινή κυβέρνηση, όπως έδειξε, ούτε θέλει ούτε μπορεί να αντιμετωπίσει την κρίσιμη αυτή κατάσταση. Η αναγκαιότητα της πολιτικής αλλαγής γίνεται σήμερα ακόμη πιο επιτακτική.

Εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες μου Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη, αλληλεγγύη και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.