Προσληψεις ορισμενου χρονου στους Βρεφονηπιακους Σταθμους της ΔΥΠΑ

4 θέσεις στον Βρεφονηπιακό Παιδικό Σταθμό Κομοτηνής

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 115 ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών της εξέδωσε η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ).

Μεταξύ των θέσεων περιλαμβάνονται και 4 για τον Βρεφονηπιακό Παιδικό Σταθμό Κομοτηνής. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την κατανομή, 3 θέσεις αφορούν την ειδικότητα ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων και 1 θέση αφορά την ειδικότητα ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων-Παιδοκόμων.

Όσοι επιλεγούν θα κληθούν να υπογράψουν σύμβαση εργασίας διάρκειας όχι πέραν της 31ης  Ιουλίου 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά αίτηση – υπεύθυνη δήλωση στην Δ.ΥΠ.Α. μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης www.gov.gr ακολουθώντας τη διαδρομή: Αρχική>Εργασία και ασφάλιση >Απασχόληση στο δημόσιο τομέα>Αίτηση πρόσληψης στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Δ.ΥΠ.Α . Μετά την υποβολή της αίτησης παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ .

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Να σημειωθεί ότι με Ανακοίνωση  του Διοικητή της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α.)  θα οριστεί το χρονικό διάστημα υποβολής των αιτήσεων.

Info

Ολόκληρη η ανακοίνωση βρίσκεται στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://www.dypa.gov.gr/anakinosi-sox-22022-ghia-tin-proslipsi-prosopikou-me-synapsi-symvasis-erghasias-orismenoy-khronoy-ghia-toys-brefkous-stathmous-tis-dypa

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.