Προσληψεις μονιμων σε ΟΣΕ, ΕΛΣΤΑΤ, ΕΑΑ και Εθνικο Τυπογραφειο

Από τις 24 Απριλίου οι αιτήσεις

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουν οι ενδιαφερόμενοι να ανοίξουν οι αιτήσεις για την προκήρυξη του ΑΣΕΠ που θα δώσει την ευκαιρία σε υποψήφιους να διεκδικήσουν μία μόνιμη θέση εργασίας στον δημόσιο τομέα. Η προκήρυξη αφορά στον ΟΣΕ, στην ΕΛΣΤΑΤ, στην ΕΑΑ και στο Εθνικό Τυπογραφείο.
 
Ειδικότερα το ΑΣΕΠ εξέδωσε την προκήρυξη 3Κ/2017 για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στον ΟΣΕ, το Εθνικό Τυπογραφείο, την Εθνική Αναλογιστική Αρχή και την ΕΛΣΤΑΤ. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 24 Απριλίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 8 Μαΐου 2017, ημέρα Δευτέρα.

Σύμφωνα με την προκήρυξη πρόκειται για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας σαράντα οκτώ θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο, στην Εθνική Αναλογιστική Αρχή (Ε.Α.Α.), στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) καθώς και στον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος Α.Ε. (Ο.Σ.Ε. Α.Ε.).

Ο επιμερισμός των θέσεων 

Α' Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), δέκα επτά θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, ΠΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, ΠΕ Ηλεκτρολόγοι ή Μηχανολόγοι Μηχανικοί, ΠΕ Λοιπών Ειδικοτήτων (ειδ. Φυσικών), ΠΕ Μηχανολόγοι Μηχανικοί, ΠΕ Οικονομικού, ΠΕ Πληροφορικής (Software), ΠΕ Πληροφορικής, ΠΕ Πληροφορικής (ειδ. Επιστήμης Η/Υ), ΠΕ Πολιτικοί Μηχανικοί και ΠΕ Πολιτικοί Μηχανικοί ή Τοπογράφοι Μηχανικοί.
 
Β' Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), οκτώ θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΤΕ4 Γραφικών Τεχνών (Εκτυπωτών), ΤΕ4 Γραφικών Τεχνών (Φωτοστοιχειοθετών) και ΤΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί.
 
Γ' Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), είκοσι δύο θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΔΕ Κλειδούχοι και ΔΕ Σταθμάρχες.
 
Δ' Κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε.), μία θέση.
 
 Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 24 Απριλίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 8 Μαΐου 2017, ημέρα Δευτέρα. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π. Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων». Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι.
 
Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή. Επίσης για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π. στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π. Αίτηση για την Προκήρυξη 3Κ/2017 Τ.Θ. 14308     Αθήνα Τ.Κ. 11510     αναγράφοντας την κατηγορία Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. ή Υ.Ε. της οποίας θέσεις διεκδικούν, σε φάκελο μεγέθους Α4 ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST (που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ), τα ακόλουθα δικαιολογητικά: Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές. Υποψήφιος ο οποίος υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση αλλά δεν αποστέλλει στο ΑΣΕΠ την εκτυπωμένη μορφή της υπογεγραμμένη, αποκλείεται από την περαιτέρω διαδικασία. Επισημαίνεται ότι τυχόν διορθώσεις ή τροποποιήσεις ή συμπληρώσεις στοιχείων στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης δεν λαμβάνονται υπόψη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.