«Κηπου Τεχνη» η ανοιξη στον κηπο με τεχνη κι αισθητικη

Η άνοιξη είναι εδώ και ολοένα και κάνει αισθητή την παρουσία της ως η κατεξοχήν αναζωογονητική εποχή. Η φύση ανθίζει, γιατί όχι και ο κήπος ή η βεράντα μας; Η καλύτερη επιλογή να αναγεννήσουμε τον κήπο μας είναι τα φυτά και οι διακοσμητικές επιλογές από τους ειδικούς. Οι ατελείωτοι χρωματικοί συνδυασμοί και η πληθώρα των φυτών που θα βρούμε στο φυτώριο «Κήπου Τέχνη» του Χρήστου Ντινιτσούδη, λίγο έξω από την Κομοτηνή, στο 4ο χλμ Κομοτηνής – Ξάνθης, προσφέρουν τη δυνατότητα να δώσουμε στον κήπο και το μπαλκόνι μας το ύφος και το χρώμα που θέλουμε.

 

Επιλέξτε κωνοφόρα, θάμνους, φυλλοβόλα δέντρα ή καλλωπιστικά φυτά, άνθη εποχικά όπως η πετούνια, ο έρωτας, το γεράνι, το γαρύφαλλο, η βιγόνια, το ζουμπούλι και τόσα άλλα. Μια επίσκεψη στον χώρο του κ. Ντινιτσούδη θα σας πείσει.

 

Σε έναν μεγάλο χώρο πολλών τετραγωνικών εκτίθενται ποικιλίες φυτών και είδη διακόσμησης, πέτρες και βράχους από υλικά φυσικά ή τεχνητά, γλάστρες πήλινες και υαλωμένες, ζαρντινιέρες μοντέρνες και παραδοσιακές και συντριβάνια.

 

Ο ίδιος ο Χρήστος Ντινιτσούδης ασχολείται χρόνια με την εμπορία φυτών τα οποία συχνά εισάγει και από τη γειτονική Ιταλία. Διαθέτει αισθητική και εμπειρία και στον χώρο του φυτωρίου θα βρείτε υλικά και χώμα υψηλής ποιότητας για να φτιάξετε τον κήπο σας με… τέχνη.

 

Αν ωστόσο δεν εμπιστεύεστε τις δικές σας αισθητικές επιλογές ο ιδιοκτήτης μπορεί να προτείνει άπειρες λύσεις και ιδέες προσαρμοσμένες στο δικό σας γούστο και τις επιλογές σας. Ασχολείται άλλωστε χρόνια με τον σχεδιασμό, τη διακόσμηση και την κατασκευή κήπων κι εξωτερικών χώρων με τη δυνατότητα παρουσίασης σε 3D σχέδια.

H άνοιξη είναι εδώ λοιπόν κι εσείς πρέπει να κάνετε ακόμα πιο ελκυστικό τον κήπο σας ώστε να τον απολαμβάνετε. Οι συμβουλές από τον Χρήστο Ντινιτσούδη και το «Κήπου Τέχνη» θα σας φανούν σίγουρα χρήσιμες!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.