Η πρωτη εκδηλωση του Συλλογου «Γυναικα και δημιουργια» για το 2015

Η πρώτη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Ν. Ροδόπης «Γυναίκα και Δημιουργία» για το νέο έτος διοργανώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κομοτηνής, με επίτιμη καλεσμένη την ψυχολόγο και επίκουρη καθηγήτρια της ιατρικής σχολής του ΑΠΘ κ. Εύχαρι Παναγοπούλου.

 

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην γυναίκα και στο στρες, με την κ. Παναγοπούλου να αναλύει νέα ευρήματα που καταρρίπτουν όσα πιστεύαμε έως σήμερα για τους λόγους εκδήλωσης τους στρες και την αντιμετώπισή τους. Ένα από τα ευρήματα που προκάλεσαν εντύπωση και συζητήθηκε εκτενώς αναφέρει πως οι ελεύθερες γυναίκες, που δεν έχουν παιδιά έχουν λιγότερο άγχος, ενώ άλλη έρευνα αποδεικνύει ότι στην Ελλάδα της κρίσης τα επίπεδα στρες στις γυναίκες παραμένουν σταθερά, εν αντιθέσι με τους άντρες στους οποίους το επαγγελματικό στρες έχει πάρει την ανιούσα.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η πρόεδρος τη ΔΚΕΠΠΑΚ και του Συλλόγου «Γυναίκα και δημιουργία» κ. Νατάσα Λιβεριάδου, η οποία καλωσόρισε την κ. Παναγοπούλου και αναφέρθηκε στα επόμενα σχέδια του Συλλόγου για το 2015, έως και τον Μάϊο το οποίο περιλαμβάνει αρκετές εκδηλώσεις τις οποίες και θα γνωστοποιήσουν στο άμεσο μέλλον, η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής κ. Σοφία Μενεσελίδου, η κ. Αφροδίτη Καρελιάδου, πρόεδρος της Καραθεοδωρή Α.Ε. κ.α.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.