Οπου φυγει – φυγει οι Ρουμανοι απο τη Θασο – Κομφουζιο στο λιμανι

Από τη Δευτέρα 2 Αυγούστου οι ανεμβολίαστοι πολίτες της χώρας με την επιστροφή τους πρέπει να παραμείνουν σε καραντίνα 14 ημερών

Όπου φύγει, φύγει οι Ρουμάνοι τουρίστες από το νησί της Θάσου από νωρίς το πρωί του Σαββάτου 31 Ιουλίου. Οι δρόμοι στο Λιμένα που οδηγούν στο λιμάνι έχουν κατακλυστεί από αυτοκίνητα που πάνε προς τα καράβια προκειμένου να πάρουν το δρόμο της επιστροφής.

Οι Ρουμάνοι εγκαταλείπουν όπως, όπως τα ξενοδοχεία μέρες νωρίτερα από ό,τι ήταν προγραμματισμένο να μείνουν καθώς από τη Δευτέρα 2 Αυγούστου οι ανεμβολίαστοι πολίτες της χώρας με την επιστροφή τους θα πρέπει να παραμείνουν σε καραντίνα 14 ημερών. Θυμίζουμε ότι την περασμένη Πέμπτη η Ρουμανία ενέταξε τη χώρα μας στο κόκκινο του επιδημιολογικού της χάρτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Kavalanews.gr οι ξενοδόχοι του νησιού από το πρωί δεν προλαβαίνουν να «διώχνουν» πελάτες, ενώ βροχή πέφτουν και οι ακυρώσεις κρατήσεων για το επόμενο διάστημα. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ξενοδόχος στο Kavalanews.gr «δεν το περίμενα να είναι τόσοι πολλοί οι ανεμβολίαστοι για να φεύγουν με τέτοια ένταση από τον φόβο μην μπουν σε καραντίνα. Εντύπωση μου κάνει»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.