Συνεληφθη στη Βρετανια η 46χρονη που κατηγορειται για τον εμπρησμο στη Marfin
Καταιγιστικές είναι από την Παρασκευή (10/7) οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Marfin, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τριών υπαλλήλων της τράπεζας, το 2010.
Μετά τις συλλήψεις και τις βαριές κατηγορίες σε βάρος δύο ανδρών, 42 ετών, που έχουν λάβει προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη (14/7), συνελήφθη στη Βρετανία, όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια, η 46χρονη που κατηγορείται για την υπόθεση του εμπρησμού.
Η σύλληψη έγινε το πρωί της Δευτέρας (13/7) από τις βρετανικές Αρχές. Κατά πληροφορίες, έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για έκδοσή της στην Ελλάδα.
Σημειώνεται πως, προ ημερών η 46χρονη είχε επικοινωνήσει αυτοβούλως με τις ελληνικές Αρχές, δηλώνοντας ότι είναι αθώα και πως επιθυμεί να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα για να παρουσιαστεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Σύμφωνα με τη δικηγόρο της, η οποία εκπροσωπεί και τους δύο 42χρονους συλληφθέντες, η γυναίκα ενημερώθηκε για τις εξελίξεις και δήλωσε «παρούσα» στη διαδικασία.
Ωστόσο, οι ελληνικές Αρχές ενεργοποίησαν τη διαδικασία διεθνούς αναζήτησής της μέσω ερυθράς αγγελίας της Interpol, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψή της από τις βρετανικές Αρχές.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

