Ξεκινησαν για την Ευβοια 21 παλετες με ειδη πρωτης αναγκης απο τη Ροδοπη

Συγκινητική η προσφορά των συμπολιτών μας, με 13 παλέτες να συγκεντρώνονται στο Δήμο Κομοτηνής, 6 στο Δήμο Ιάσμου και 2 από την Περιφέρεια

Την μεταφορά στους πληγέντες Δήμους έκανε η ECO Μηξιούδης με το φορτηγό της

Σημαντική ήταν η ανταπόκριση των συμπολιτών μας τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο για τη συγκέντρωση ειδών πρώτων ανάγκης για τους Δήμους Μαντουδίου, Λίμνης και Αγίας Άννας, τα οποία φορτώθηκαν τη Δευτέρα σε φορτηγό, που προσέφερε η ECO Μηξιούδης, για να μεταφερθούν.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν φορτώθηκαν στο φορτηγό της ECO Μηξιούδης για τη μεταφορά τους στην Εύβοια

Οι 13 παλέτες με κονσέρβες, χαρτί υγείας, είδη προσωπικής υγιεινής αλλά και νερά, φορτώθηκαν από το χώρο του Πολυλειτουργικού, όπου συγκεντρώθηκαν για δύο εβδομάδες, με τους πολίτες της Κομοτηνής να επιδεικνύουν μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα του δήμου Κομοτηνής.

Ο Στράτος Μηξιούδης με τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Μουρτίδη

Αυτός ήταν και ο λόγος, σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Πολιτικών κ. Γιάννης Μουρτίδης, που ενώ αρχικά η συγκέντρωση θα διαρκούσε μία εβδομάδα, παρατάθηκε για ακόμα μια, και οι συμπολίτες μας δεν απογοήτευσαν.

Συνολικά 13 παλέτες συγκέντρωσε ο Δήμος Κομοτηνής

Εξήρε δε την προσφορά του κ. Στράτου Μηξιούδη, που ανέλαβε ανιδιοτελώς να μεταφέρει τα προϊόντα αυτά στις πληγείσες περιοχές, κάτι που θα κάνει και για 2 παλέτες από την Αντιπεριφέρεια Ροδόπης και 6 παλέτες που συγκέντρωσε ο Δήμος Ιάσμου, και θα φορτωθούν σήμερα για να ξεκινήσουν τη διαδρομή τους προς τους Δήμους, όπου θα διατεθούν από αυτούς ανάλογα με τις ανάγκες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.