«Το κρανος και η ζωνη σωζουν ζωες» το μηνυμα της Τροχαιας Κομοτηνης

Ενημερωτικά φυλλάδια, σχολικά προγράμματα και σελιδοδείκτες κυκλοφοριακού περιεχομένου διανεμήθηκαν από αστυνομικούς σε μαθητές και γονείς

Ενημέρωση για την οδική ασφάλεια έγινε για ακόμα μια φορά στην έναρξη της σχολικής χρονιάς από στελέχη της ΕΛΑΣ, με στόχο την καλύτερη ενημέρωση του κοινού για το πως θα πρέπει να συμπεριφέρονται ως πεζοί αλλά και ως οδηγοί.

Η Διοικήτρια του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής, Αστυνομική Διευθύντρια Άννα Ταχτατζή, βρέθηκε στον επίσημο αγιασμό της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής.

Όπως ανέφερε, θα πρέπει όλοι εμείς οι ενήλικες να τηρούμε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για να δίνουμε το παράδειγμα στα παιδιά μας, τα οποία χρειάζονται πράξεις και όχι μόνο λόγια.

«Θα πρέπει να είμαστε εμείς στα πρότυπα τους και να τηρούμε τον κώδικα Οδικής κυκλοφορίας. Να φοράμε ζώνη στο αυτοκίνητο, να φοράμε κράνος στα δίκυκλα, στα πατίνια και στα ποδήλατα, έτσι ώστε να έχουμε λιγότερα ατυχήματα» σημείωσε, υπενθυμίζοντας εμφατικά πως το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές.

Ευχήθηκε δε καλή σχολική χρονιά σε όλους τους γονείς και κηδεμόνες και καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά χωρίς ατυχήματα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.