Τοποθετηθηκαν τα οργανα στον Κηπο του Παιδιου του Παραρτηματος Αποθεραπειας και Αποκαταστασης Παιδιων με Αναπηρια Κομοτηνης

Στον Κήπο του Παιδιού που πραγματοποιείται με την χορηγία από το Santa Run και άλλους φορείς

Τοποθετήθηκαν τα όργανα στον Κήπο του Παιδιού που δημιουργείται στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας ΑΜΘ, που δημιουργείται με χρηματοδότηση από πόρους που συγκεντρώθηκαν από το Santa Run του 2021 και από άλλες χορηγίες.

Να θυμίσουμε πως το Santa Run συγκέντρωσε με τη δράση του το 2021 σημαντικό ποσό για να δημιουργήσουν τον Κήπο των Παιδιών στο αίθριο του Παραρτήματος, με τη στήριξη του ΤΕΕ Θράκης στα σχέδια, και την αρωγή του Δήμου Κομοτηνής.

Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες, θα έχει δημιουργηθεί ένας διαδραστικός κήπος ο οποίος θα έχει όργανα, χρώματα, και πράγματα που προκαλούν την αντίδραση των παιδιών. Και αυτό γιατί οι ωφελούμενοι έχουν αναπηρίες πιο βαριάς μορφής από τις άλλες δομές του Κέντρου, για αυτό και διερεύνησαν πώς τα παιχνίδια θα έχουν την αλληλεπίδραση, αλλά θα είναι και χρήσιμα και λειτουργικά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.