Νεο Νοσοκομειο Κομοτηνης ΙΣΝ: Οι πρωτες αντιδρασεις

Εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας της Ροδόπης για την επανεκκίνηση των διαδικασιών κατασκευής του νέου νοσοκομείου Κομοτηνής

Την επανεκκίνηση των διαδικασιών κατασκευής των τριών νέων νοσοκομείων σε Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη και Σπάρτη, ανακοίνωσε σήμερα το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ιδρύματος  σήμερα  Παρασκευή 4 Αυγούστου υπογράφηκε η σύμβαση για την έναρξη της κατασκευής τους, μεταξύ αυτών και  του Νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής – ΙΣΝ.

Της ανακοίνωσης της επανεκκίνησης του Έργου χαιρέτισαν εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας.

Ιλχάν Αχμέτ: « Ελπίζω να δούμε σύντομα ένα μεγάλο όνειρο των πολιτών της Ροδόπης να γίνεται πραγματικότητα»

Σε δήλωσή του ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ.Ιλχάν Αχμέτ κάνει λόγο για «δικαίωση» της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε τον περασμένο Ιούνιο στη Βουλή,  και την επιβεβαίωση του υφυπουργού Υγείας κ. Μάριου Θεμιστοκλέους για «θετικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν στις επόμενες εβδομάδες».

« Υπογράφηκε σήμερα σύμβαση για το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής μεταξύ του ΙΣΝ και της AVAX. Εύχομαι και ελπίζω να τρέξουν γρήγορα οι διαδικασίες και να δούμε σύντομα ένα μεγάλο όνειρο των πολιτών της Ροδόπης να γίνεται πραγματικότητα» αναφέρει ο ίδιος σε δήλωσή του.

Κλεοπάτρα Στογιαννίδου: «Το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ποτέ δεν εγκατέλειψε τη δέσμευσή του να κατασκευάσει αυτό το τόσο σημαντικό έργο για την περιοχή μας»

Την ικανοποίησή της με την εξέλιξη εξέφρασε και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής κ.Κλεοπάτρα Στογιαννίδου η οποία σε ανάρτησή της επισημαίνει πως «το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ποτέ δεν εγκατέλειψε τη δέσμευσή του να κατασκευάσει αυτό το τόσο σημαντικό έργο για την περιοχή μας».

«Ως Δήμος Κομοτηνής ανταποκριθήκαμε αμέσως σε ό,τι μας ζητήθηκε ώστε να συνδράμουμε την προσπάθεια υλοποίησης του έργου. Γνωρίζοντας τις δυσκολίες που υπήρξαν, υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά την επίσημη ανακοίνωση για την επανεκκίνηση της σχετικής διαδικασίας και την ΥΠΟΓΡΑΦΗ  της σύμβασης κατασκευής του Νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής ΙΣΝ» αναφέρει η ίδια.

Αντώνης Γραβάνης: «Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος επιβεβαίωσε τη δέσμευση τη δική του και της κυβέρνησης»

«Υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή του Νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής!.  Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος επιβεβαίωσε τη δέσμευση τη δική του και της κυβέρνησης και ξεκινάει ένα από τα σημαντικότερα έργα στην περιοχή μας!» αναφέρει σε ανάρτησή του ο επικεφαλής της παράταξης «ΚΟΜΟΤΗΝΗ  ΔΥΝΑΤΑ» και υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής κ. Αντώνης Γραβάνης δίνοντας τα συγχαρητήρια του σε όλους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.