Ληγει η προθεσμια για 48 θεσεις στις ΤΟΜΥ Κομοτηνης

Μέχρι την Παρασκευή οι αιτήσεις

Την Παρασκευή 25 Αυγούστου λήγει η προθεσμία αιτήσεων για τις 48 θέσεις ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού που θα στελεχώσουν τις ΤΟΜΥ της Κομοτηνής.
 
Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, διετούς διάρκειας, η οποία δύναται να ανανεώνεται μέχρι τη λήξη του 4ετους προγράμματος.
Να θυμίσουμε ότι για τις ΤΟΜΥ Κομοτηνής προκηρύχθηκαν οι εξής θέσεις:
 
-16 θέσεις ΠΕ Ιατρών Ειδικότητας Γενικής Ιατρικής και σε έλλειψη αυτών ΠΕ Ιατρών ειδικότητας Παθολογίας
 
-4 θέσεις ΠΕ Ιατρών Ειδικότητας Παιδιατρικής
 
-8 θέσεις ΠΕ Νοσηλευτικής και σε έλλειψη αυτών ΤΕ κλάδου Νοσηλευτικής. Σε έλλειψη ΠΕ και ΤΕ Νοσηλευτικής οι θέσεις θα καλυφθούν από υποψήφιους ΔΕ κλάδου Βοηθών Νοσηλευτών/τριών
 
-4 θέσεις ΠΕ Κοινωνικών Λειτουργών και σε έλλειψη αυτών ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών
 
-8 θέσεις ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού και σε έλλειψη αυτών ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας. Σε έλλειψη προσωπικού κατηγορίας ΠΕ και ΤΕ οι θέσεις θα καλυφθούν από υποψήφιους ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων
 
-8 θέσεις ΤΕ Επισκεπτών-τριών Υγείας
 
Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και υποχρεωτικά προσόντα της προκήρυξης, να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Υπουργείο Υγείας, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου: tomy.moh.gov.gr.
 
Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών λήγει με την πάροδο της 4ης Σεπτεμβρίου 2017. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.