Κατανυκτικη Μεγαλη Παρασκευη στην Κομοτηνη
Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων: «Άνθρωπο χωρίς σταυρό δεν θα γνωρίσει κανείς στον κόσμο, άλλος με σταυρό μεγάλο, άλλος με μικρό, άλλος με σταυρό βαρύ, άλλος με πιο ελαφρύ»
Με πολύ μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην Κομοτηνή η λιτάνευση των Επιταφίων, με εκατοντάδες Κομοτηναίους να συγκεντρώνονται στο Ηρώο της πόλης.
Της λιτανεύσεως του Επιταφίου στο Ηρώον της πόλης, παρουσία των Αρχών, λοιπών εκπροσώπων, Φορέων και Συλλόγων, προέστη ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων
Στο μήνυμά του προς τους πιστούς, τόνισε πως η Μεγάλη Παρακσευη έρχεται να μαλακώσει την καρδιά μας, μιας και δεν είναι τίποτα άλλο από την αγάπη, που είναι ο ίδιος ο Χριστός. Ζούμε σε δύσκολους καιρούς, δεν έχουμε εμπιστοσύνη σε κανένα, και όλοι κουβαλάμε το δικό μας σταυρό.
«Άνθρωπο χωρίς σταυρό δεν θα γνωρίσει κανείς στον κόσμο, άλλος με σταυρό μεγάλο, άλλος με μικρό, άλλος με σταυρό βαρύ, άλλος με πιο ελαφρύ», σημείωσε, το μήνυμα της Μεγάλης Παρασκευής είναι να μην παραιτηθούμε, να μην πετάξουμε το σταυρό μας κάτω, και να μας βρει το τέλος αυτής της ζωής, που είναι Πάσχα, είναι πέρασμα, με τα χέρια μας να κρατούν το σταυρό που μας έχει επιτρέψει ο Θεός με υπομονή.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
