Επεστρεψε η καθιζηση στην Καβειρων

Δύο χρόνια αφού παρουσιάστηκε το πρόβλημα, οι κυβόλιθοι έχουν υποχωρήσει αρκετά

Πριν από δύο χρόνια, στην οδό Καβείρων, είχαμε καταγράψει το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί από την υποχώρηση των κυβόλιθων, λίγο μετά από την είσοδο του Επιμελητηρίου.

Η υποχώρηση οφειλόταν στο γεγονός ότι το χώμα που υποστηρίζει τους κυβόλιθους είχε φύγει, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια τρύπα που έχρηζε παρέμβασης.

Φαίνεται πως το πρόβλημα επέστρεψε, και τώρα μεγάλωσε. Αρκετοί πλέον είναι οι κυβόλιθοι που έχουν υποχωρήσει, και έχουν δημιουργήσει μια αρκετά μεγάλη τρύπα, αν και ακόμα μπορούν να διέλθουν οχήματα.

Βέβαια με την Καβείρων να είναι μια από τις οδούς που περνά το φυσικό αέριο, ίσως οι οποιεσδήποτε επισκευές να μην αποτελούν υψηλή προτεραιότητα. Από την άλλη όμως, ελπίζουμε πως δεν θα δημιουργηθούν ζητήματα στα αυτοκίνητα. Αυτό φαίνεται να σκέφτηκε και ο Δήμος Κομοτηνής, που προχώρησε στην αφαίρεση των κυβόλιθων, και στην επιχωμάτωση του χώρου. Ας ελπίσουμε πως το πρόβλημα θα διορθωθεί εύκολα, γιατί την τελευταία φορά που είχαμε καθίζηση στην πόλη μας, κάναμε μερικούς μήνες να την διορθώσουμε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.