Επαρκης η αστυνομευση στην περιοχη ευθυνης του π. Αστυνομικου Σταθμου Καλλιστης

«Θετικά τα αποτελέσματα» τονίζει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ

Τη δική της απάντηση δίνει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σχετικά με την επάρκεια ή μη της αστυνόμευσης στην παραλιακή ζώνη του δήμου Κομοτηνής μετά την κατάργηση του Αστυνομικού Σταθμού Καλλίστης. Η απάντηση έρχεται σε συνέχεια δημοσιεύματος του «ΠτΘ» που φιλοξενούσε δηλώσεις της κ. Σταυρούλας Τζατζανά, μέχρι πρότινος αντιπροέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, με τις οποίες εκφράζονταν ενδοιασμοί για την επάρκεια της αστυνόμευσης.
 
«Η περιοχή αυτή αστυνομεύεται πλέον επαρκώς από το Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής, χωρίς να παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα» ξεκαθαρίζει στην απάντησή η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση για να διευκρινίσει πως «τα αποτελέσματα αξιολογούνται τακτικά από το Επιτελείο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και καταγράφονται ως θετικά».
 
Παράλληλα σημειώνει ότι «η σημερινή διάταξη των Υπηρεσιών προέκυψε από την αναδιάταξη και αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία υλοποιήθηκε στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού και εξορθολογισμού, με γνώμονα τη βελτιστοποίηση της αστυνόμευσης και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες».
 
Κλείνοντας η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση προσθέτει πως «ο σχεδιασμός πραγματοποιήθηκε με βάση τις προτάσεις των κατά τόπους οικείων Διευθύνσεων Αστυνομίας και τις εισηγήσεις των τοπικών Φορέων, στις οποίες δεν περιλαμβάνετο η ίδρυση Αστυνομικού Τμήματος Αιγείρου».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.