12 Νοεμβριου 2016:Μηνυση κατα αγνωστων απο το Δημο Κομοτηνης

  • Για την ανεξέλεγκτη εναπόθεση μπαζών και σκουπιδιών σε κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους

Μήνυση κατά αγνώστων για τις παράνομες χωματερές θα καταθέσει ο Δήμος Κομοτηνής, μετά την απόφαση την οικονομικής επιτροπής του.

Όπως σημείωσε ο αντιδήμαρχο οικονομικών κ. Δημήτρης Πολιτειάδης, και όπως είναι γνωστό σε όλους υπάρχουν πολλοί χώροι πέριξ της Κομοτηνής αλλά και κοντά σε οικισμούς όπου κάποιοι επιλέγουν να πετούν μπάζα και σκουπίδια. Αυτοί οι χώροι δημιουργούν κινδύνους τόσο περιβαλλοντικούς όσο και φωτιάς, ιδίως τους θερινούς μήνες.

Μετά λοιπόν από αίτημα της υπηρεσίας η οικονομική επιτροπή ενέκρινε τελικά την κατάθεση μήνυση κατά αγνώστων για την ανεξέλεγκτη εναπόθεση μπαζών και σκουπιδιών  σε κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους».

Μετά την εξουσιοδότηση της οικονομικής υπηρεσίας η νομική υπηρεσία του Δήμου θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες με στόχο να πιέσει στην κατεύθυνση εγρήγορσης των υπολοίπων αρχών, ώστε να μπει κάποια τάξη σε αυτή την πρακτική η οποία αποτελεί πραγματικά πληγή για το περιβάλλον της περιοχής, πρακτική που επαναλαμβάνεται δυστυχώς σε όλη την Ροδόπη και όχι μόνο πέριξ της πόλης της Κομοτηνής

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.