Το «τραπεζι» των Παιδικων Χωριων SOS

Το φετινό Χριστουγεννιάτικο φύλλο του «ΠτΘ» έκρυβε πολλές εκπλήξεις. Η πρώτη εξ’ αυτών στο πρωτοσέλιδό μας που φέτος φιλοτέχνησαν τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης αποκτώντας ιδιαίτερο νόημα και σημασία.

Η επιλογή μας διόλου τυχαία μιας και τα Παιδικά Χωριά SOS  ηγετικός φορέας προστασίας των δικαιωμάτων των παιδιών παγκοσμίως, αναδείχθηκαν στον παγκόσμιο θεσμό των Superbrands ως 1 από τις 7 κορυφαίες Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις στην Ελλάδα για το 2021-2022, με ισχυρό αποτύπωμα στην καθημερινότητα εκατοντάδων παιδιών και στην περιοχή μας δια μέσου της λειτουργίας του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης καθώς και των Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας.

Η συμβολική της επιλογής δεν ήταν άλλη από την στήριξης του πολύτιμου αυτού έργου που υλοποιείται στην πλειοψηφία των περιπτώσεων αθόρυβα. Ένα έργο πολύτιμο το οποίο χρήζει στήριξης σε όποιον βαθμό ο καθένας μπορεί.

Άλλωστε προς αυτή την κατεύθυνση τα Παιδικά Χωριά SOS απευθύνουν προσκλήσεις συμμετοχής καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, μια εκ των οποίων και η φετινή χριστουγεννιάτικη καμπάνια με τίτλο #touskanoumetotrapezi, μέσα από την οποία στέκονται για ακόμη μια φορά με όσα μέσα διαθέτουν, δίπλα σε οικογένειες, που εξαιτίας της πανδημίας ζουν κάτω από αντίξοες συνθήκες και αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές καθημερινές ανάγκες τους, στρώνοντάς τους ένα ζεστό γιορτινό τραπέζι.

Ο τρόπος; Απλός. Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν τη μεγάλη αυτή προσπάθεια, μπορούν εύκολα με 1 μόνο κλικ εδώ να καλύψουν ανάγκες και να στείλουν το δικό τους μήνυμα αγάπης, γεμίζοντας το τραπέζι των οικογενειών με παραδοσιακά και αγαπημένα γιορτινά εδέσματα μικρών και μεγάλων εξασφαλίζοντας:

  • Με €10 τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες
  • Με €20 τη γαλοπούλα και το συνοδευτικό του γιορτινού γεύματος
  • Με €30 τη γαλοπούλα, το συνοδευτικό και τη βασιλόπιτα
  • Με €50 ολόκληρο το γιορτινό γεύμα για μια 4μελη οικογένεια.

Η στήριξη όλων μας είναι πολύτιμη. Ας μοιραστούμε τα φετινά Χριστούγεννα αυτή την κίνηση αλληλεγγύης των Παιδικών Χωριών SOS με τους γύρω μας, καθώς και μέσα από τα social media, ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες να κάνουν φέτος γιορτές με χαμόγελο και αισιοδοξία.

Ας #touskanoumetotrapezi λοιπόν!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.