Την ΕΟΔ Ροδοπης στηριζει το φετινο Santa Run Κομοτηνης

Της Έκδοσης

Το Santa Run Κομοτηνής θα κοκκινίσει και πάλι τους δρόμους της πόλης!

Η οργανωτική επιτροπή της δράσης γνωστοποίησε πως φέτος ενισχύσει την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ροδόπης και συγκεκριμένα θα συμβάλει στην επισκευή του οχήματος που υπέστη ζημιές κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων κατάσβεσης πυρκαγιάς στον ορεινό όγκο του Νομού Ροδόπης.

Να θυμίσουμε πως το 2019 η δράση με τη βοήθεια όλων, συγκέντρωσε το ποσό των 15.000 ευρώ για την προμήθεια οχήματος 4×4 που δόθηκε για την κάλυψη των αναγκών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Παράρτημα Κομοτηνής. Το 2021 συνέβαλε στη διαμόρφωση του υπαίθριου χώρου του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής. Το 2022 στήριξε τα Παιδικά Χωριά SOS- Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Ροδόπης και το Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Δύναμη Ψυχής Ν. Ροδόπης.

«Θα βοηθήσεις να τα καταφέρουμε; Ενίσχυσε και εσύ το σκοπό μας με τη στολή του Άη Βασίλη ή το αγιοβασιλιάτικο σκουφάκι και γίνε συμμέτοχος στη δράση μας!» προτρέπει τους ενδιαφερόμενους η οργανωτική επιτροπή της δράσης.

Η δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Κομοτηνής, και της Σχολής Επιστήμης, Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΔΠΘ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.