Θα βγει λευκος καπνος αυτη τη φορα για τον Περιφερειακο Συμπαραστατη του Πολιτη;

Της Έκδοσης

Να εκλέξει Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της επιχείρησης θα επιχειρήσει για δεύτερη φορά το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ, μιας και την πρώτη φορά ο κ. Γιώργος Κυμπαρίδης δεν κατάφερε να εκλεγεί για μία ψήφο.

Η συνεδρίαση θα λάβει χώρα το απόγευμα της Τετάρτης 27 Μαρτίου, με τον υποψήφιο που θα επικρατήσει να χρειάζεται 30 από τους 45 ψήφους του συμβουλίου για να εκλεγεί, και έτσι απαιτεί τις ψήφους τόσο της συμπολίτευσης (αν είναι όλοι οι σύμβουλοι παρόντες), αλλά και τρεις ψήφους από την αντιπολίτευση, τις οποίες δεν κατάφερε να πάρει.

Δεύτερη ευκαιρία λοιπόν, και περιμένουμε να δούμε και πόσοι θα συμμετάσχουν, μιας και σύμφωνα με την προκήρυξη της Περιφέρειας, η διαδικασία επιλογής ξεκινά από την αρχή, και κάθε ενδιαφερόμενος για τη θέση του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μπορεί  να υποβάλει την υποψηφιότητα του με γραπτή δήλωση προς το Προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κατά την έναρξη της διαδικασίας επιλογής.

Μένει να δούμε πόσοι θα εμφανιστούν, και πόσοι από την αντιπολίτευση θα στηρίξουν την υποψηφιότητα Κυμπαρίδη αυτή τη φορά.

Αν δεν αναδειχτεί και αυτή τη φορά συμπαραστάτης, τα πράγματα δυσκολεύουν, μιας και η ιστορία έχει δείξει πως αν δεν έχουμε λευκό καπνό μετά από δύο συνεδριάσεις, δεν πρόκειται να τον έχουμε ποτέ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.