Τα σκουπιδια ξεχειλιζουν

Της έκδοσης

Σε πλήρη αντίθεση με την άκρως εορταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν τα μέλη του Συλλόγου «Αθηνίων» στον αύλειο χώρο της Παπαδριελλείου Πινακοθήκης το βράδυ της Κυριακής 19 Ιουνίου στο πλαίσιο της 5ης Γιορτής Εργαστηρίων του, ήταν η εικόνα στον εξωτερικό χώρο της Πινακοθήκης, με τις στοίβες σκουπιδιών εντός και εκτός των πλημμυρισμένων ούτως ή άλλως κάδων.

Μια συνηθισμένη δυστυχώς εικόνα σε αρκετές γειτονιές της πόλης, ανάμεσά τους και η οδός Αντιγόνου στο Άλσος της Αγίας Παρασκευής απ’ όπου η δεύτερη εικόνα. Την ώρα που σε αμφότερες της περιπτώσεις τόσο οι πολίτες, όσο και οι αρμόδιοι πολιτικοί μας εκπρόσωποι ήταν και είναι παρόντες.

Όλοι μας υπεύθυνοι και «υπόλογοι» για την εν λόγω κατάσταση που ειδικά τα Σαββατοκύριακα στην κυριολεξία ξεχειλίζει. Άκρως ωστόσο αταίριαστη τόσο στο εορταστικό κλίμα της γιορτής του Αθηνίων όσο και στην διάθεση που αποκτά κάποιος επισκεπτόμενος το Άλσος της Αγίας Παρασκευής.

Πολλάκις σχολιασμένο επίσης και το θέμα, όπως και οι ευθύνες κατατεθειμένες και απαντημένες, στα λόγια…γιατί στις πράξεις όπως περίτρανα οι φωτογραφίες αποδεικνύουν υστερούμε!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.