Παει ο παλιος ο χρονος…

Της Έκδοσης

… και τίποτα δεν καταλάβαμε από το 2019, μιας και λίγο οι τριπλές εκλογές, λίγο η γενικότερη απαιτητική επαγγελματική καθημερινότητα, ειδικά για τον ιδιωτικό τομέα και τους ελεύθερους επαγγελματίες – καθότι το «ξέφωτο» της ανάπτυξης ακόμη δεν το καλοείδαμε – λίγο οι 24ωρες απαιτήσεις του επαγγέλματος έκαναν τον χρόνο να «κυλήσει» σαν νερό.

Σε αντιστοιχία όλων των υπολοίπων ημερών του 2019 και οι τελευταίες ημέρες του έτους, δεν «έπεσαν» καλά οι αργίες και τα δύο 24ωρα «διαλείμματα» επίσης δεν βοήθησαν να μπούμε στον πνεύμα των Χριστουγέννων.

Είτε εντός είτε εκτός του πνεύματος των Χριστουγέννων πάντων επειδή ο καιρός δεν «χαρίζεται» το νέο έτος ήρθε πανηγυρικά και μας βρήκε όλους αισιόδοξους τουλάχιστον για τη νέα αρχή, είτε του έτους, είτε για πολλούς που έσπευσαν να το επισημάνουν της νέας δεκαετίας. Καθότι ο άνθρωπος είναι εκ της φύσεώς του αισιόδοξο και ονειροπόλο πλάσμα και τέτοιο πρέπει να παραμείνει.

Αν μη τι άλλο διότι δίχως αισιοδοξία, πίστη και προσπάθεια, ατομική και συλλογική, για ημέρες καλύτερες ουδείς προχωρά.

Με την σειρά μας λοιπόν να ευχηθούμε Καλή Χρονιά και το νέο έτος, που αποτελεί έτος – ορόσημο για την Θράκη μας, όπως επεσήμαναν και οι πολιτικοί και λοιποί εκπρόσωποι μας, να αποτελέσει  έτος ελευθερίας, ψυχικής, πνευματικής και σωματικής για όλους!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.