Να πηγαινουν και οι τρεις μαζι

Της Έκδοσης

Πολύ  έντονη δραστηριότητα βλέπουμε το τελευταίο διάστημα από τους τρεις βουλευτές της Ροδόπης, μιας και οι συναντήσεις, επερωτήσεις και παρεμβάσεις τους έρχονται με ρυθμούς στους οποίους δεν μας είχαν συνηθίσει στο παρελθόν ούτε οι ίδιοι, αλλά ούτε και οι προκάτοχοί τους.

Μοιραία βέβαια, επειδή η επικαιρότητα λόγω πανδημίας δεν είναι και τόσο έντονη, τείνουν οι συναντήσεις και οι παρεμβάσεις να έχουν λίγο πολύ την ίδια θεματολογία, απλώς με διαφορά μερικών ημερών (ή και ωρών) η κάθε μία.

Αυτός ο συγχρονισμός, μας έβαλε σε σκέψεις, τόσο γιατί ουσιαστικά η παρέμβαση ούτε λίγο ούτε πολύ δεν έχει πολύ διαφορετικό πλαίσιο, όσο και γιατί πάντα πιστεύαμε στο γνωμικό «Η ισχύς εν τη ενώσει».

Θυμηθήκαμε δε την πρόταση που είχε κάνει ένας από τους βουλευτές, ο κ. Ιλχάν Αχμέτ, για να επισκεφτούν μαζί και οι τρεις βουλευτές τους αρμόδιους υπουργούς για το θέμα των αποζημιώσεων καπνοπαραγωγών (αλήθεια, τι απέγινε με αυτό;) ώστε να δείξουν την σημασία του θέματος.

Έτσι θα πρέπει να συναντιούνται και οι τρείς με τους συλλόγους ή τους πολίτες μαζί, ώστε, αν μη τι άλλο, να μην χρειάζεται να τα λένε τρεις φορές και να αποφεύγουν και τις άσκοπες μετακινήσεις.

Άλλωστε αυτούς τους τρεις άνδρες, που τους χωρίζει η πολιτική, δεν θα έπρεπε να τους ενώσει η Ροδόπη;

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.