Η προεκλογικη περιοδος ατυπα αρχισε

Έχει καταντήσει πλέον βαρετό καθημερινώς να ακούμε από στελέχη της κυβέρνησης ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν στο τέλος της τετραετίας. Όπως και βαρετό κάθε μέρα να επαναλαμβάνονται εκτιμήσεις από τους κυβερνώντες ότι η κυβέρνηση θα προσφύγει στις κάλπες νωρίτερα.

Παρόλα αυτά όμως το κλίμα που έχει διαμορφωθεί μέσα από συγκεκριμένες πρωτοβουλίες στελεχών και υπουργών είναι ότι η περίοδος είναι προεκλογική.

Δεν είναι τυχαίες οι εξαγγελίες της υπουργού Ντόρας Μπακογιάννη κατά την επίσκεψή της στη Θράκη και τα μέτρα που εξήγγειλε για τη μειονότητα. Μπορεί οι σχέσεις της υπουργού με τη μειονότητα να είναι καλές γιατί όμως αυτές οι εξαγγελίες έγιναν τη συγκεκριμένη εποχή;

Και βέβαια τα παραδείγματα είναι πολλά και δεν αφορούν μόνο στην περιοχή μας. Παροχές στους συνταξιούχους του ΟΓΑ, ρυθμίσεις υπέρ των αγροτών, όλα αυτά δεν αποτελούν τίποτα άλλα παρά προεκλογικά δολώματα. Και σε όλα αυτά να προσθέσουμε τις διάφορες παρουσίες που πραγματοποιούν οι υπουργοί και οι εν δυνάμει βουλευτές στις διάφορες εκδηλώσεις που γίνονται.

Είναι γεγονός ότι η προεκλογική περίοδος έχει άτυπα αλλά ουσιαστικά αρχίσει και μαζί της και η ρουσφετολογική επίθεση των κυβερνώντων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.