Εν ειδει ευχαριστιων

Της έκδοσης

Το σημερινό εκδοτικό μας σημείωμα θα είναι διαφορετικό και αυτό γιατί στις σελίδες της σημερινής έντυπης και ηλεκτρονικής μας έκδοσης θα μπορέσετε να διαβάσετε το σχετικό με την εκδήλωση παρουσίασης των τεσσάρων τόμων του 4ου Συνεδρίου των Νεοελληνιστών των Βαλκανικών Χωρών «Ελληνισμός και Βαλκάνια – αμφίδρομες σχέσεις: γλώσσα, ιστορία, λογοτεχνία, πολιτισμός (1453-2019)» που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής και στην οποία η Σχολή Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΔΠΘ, βράβευσε τον «ΠτΘ», για την έως τώρα πολύπλευρη, όπως ειπώθηκε από τον Κοσμήτορα κ. Μανόλη Βαρβούνη, προσφορά του στη Σχολή.

Η τιμητική αυτή βράβευση αποτέλεσε για εμάς τεράστια έκπληξη, διότι δεν είχαμε ενημερωθεί σχετικά και, επομένως, ήταν και παραμένει ακόμα πιο ειλικρινής η συγκίνηση και η χαρά μας και για την  αναγνώριση πλέον στην πράξη μιας πολύχρονης και ιδιαίτερα απαιτητικής προσπάθειάς μας, που αφορά στην προβολή και την υπεράσπιση  συνολικά  του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Άλλωστε, όπως ειπώθηκε και κατά την παραλαβή του μεταλλίου, το ΔΠΘ, το έργο και οι άνθρωποί του αποτελούν για την ευρύτερη οικογένεια του «ΠτΘ», σε όλο το εύρος των υπηρεσιών που προσφέρουμε, βασική αρχή και δέσμευση της λειτουργίας μας από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Μια δέσμευση η υποστήριξη της οποίας όχι απλά μας έχει κατατάξει θεωρητικά, στον δικό μας τουλάχιστον τρόπο σκέψης, συνοδοιπόρους του ΔΠΘ, αλλά και πρακτικά, μιας και το ΔΠΘ δεν λείπει ούτε μια ημέρα από τις σελίδες της έντυπης έκδοσής μας, διαθέτει τον δικό του ξεχωριστό «χώρο» στην ηλεκτρονική μας έκδοση (Κατηγορία DuthCorner), ενώ η μεγάλη πλειοψηφία των στελεχών μας είναι «παιδιά» – απόφοιτοι του ΔΠΘ, το ίδιο και στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm».

Και, φυσικά, για περισσότερα από είκοσι πλέον  χρόνια, συνοδοιπορούμε με τις Σχολές, τα Τμήματα και τους ανθρώπους του ΔΠΘ που μας εμπιστεύονται για τη διεκπεραίωση των γραφιστικών αλλά και εκτυπωτικών τους αναγκών, και σήμερα και των ψηφιακών.

Η τιμή αυτή της ΣΚΑΣ αποτελεί για εμάς την πρακτική αναγνώριση μιας ήδη κατατεθειμένης, σύμφωνα με όλα τα παραπάνω, εκτίμησης αλλά και ένα ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο συνέπειας  στη δέσμευσή μας, όπως αυτή αποτυπώθηκε και κατά την παραλαβή του μεταλλίου, για τη συνέχεια και περαιτέρω ανάπτυξή της στο άμεσο αλλά και στο απώτερο μέλλον.

Το μετάλλιο αυτό αφιερώνεται σε όλους τους συνεργάτες του «ΠτΘ», απελθόντες και νυν. Σε ό,τι αφορά τους «νυν» ειδικότερα στον Χρήστο, τον Κώστα, τον Ομέρ, τον Βασίλη, τη Χρύσα, τη Λίλια, την Ευαγγελία, τον Μουσταφά, την Όλγα, τη Μαρίνα, τη Λένα, την Ελπίδα, τον Νεκτάριο, την Εμπρού, τον Ανδρέα, τον Αλέκο, τον Χρήστο, την Τουμπά, τον Χάρη, την Αλίκη, τον Ερσίλ, τον Θάνο και τη Νατάσσα και, φυσικά, στον Πέτρο και την Τζένη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.