Ηλεκτρονικα ο φετινος μαθηματικος διαγωνισμος «Πυθαγορας»

Μέχρι και τις 4 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις

Ο Πυθαγόρας είναι ο νέος καινοτόμος διαγωνισμός της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) και θα διεξαχθεί φέτος για τρίτη φορά. Την περσινή χρονιά ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε πανελλαδικές συμμετοχές. Περισσότεροι από 15.000 μαθητές διαγωνίστηκαν και πάνω από 3.000 κατάφεραν να βραβευτούν.

Το Παράρτημα Ε.Μ.Ε. Ροδόπης είναι έτοιμο να υποδεχτεί τις εγγραφές των μαθητών για τη φετινή χρονιά.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν μαθητές από τη Β' Δημοτικού έως και τη Γ' Γυμνασίου.

Τα θέματα του διαγωνισμού είναι αποκλειστικά ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. Για να συμμετέχει ένας μαθητής στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει συνδρομητής στο περιοδικό Πυθαγόρας (τιμή 10 ευρώ) μόνο για τη χρονιά που πρόκειται να γίνει ο διαγωνισμός, να συμπληρώσει τη φόρμα με τα στοιχεία εγγραφής του και να καταθέσει γονική συναίνεση για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Η εγγραφή του μαθητή γίνεται στο τοπικό εξεταστικό κέντρο, εάν υπάρχει ή σε οποιοδήποτε κοντινό εξεταστικό κέντρο επιθυμεί.

Ο διαγωνισμός είναι εγκεκριμένος από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων και φέτος θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά. Ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι 13 Φεβρουαρίου 2021 και οι εγγραφές γίνονται μέχρι και τις 4 Φεβρουαρίου 2021.

Ο τρόπος εγγραφής

Για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή του μαθητή στο εξεταστικό κέντρο της Ε.Μ.Ε. Ροδόπης θα ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Συμπληρώνετε τη σχετικό φόρμα γονικής συναίνεσης.

Κάνετε κατάθεση το ποσό των 10 ευρώ για τη συνδρομή στο περιοδικό Πυθαγόρας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

Τράπεζα Πειραιώς
IBAN: GR95 0172 3570 0053 5705 3293 135
Όνομα Δικαιούχου: Νικόλαος Νικολαΐδης (Πρόεδρος Ε.Μ.Ε. Ροδόπης)
Αιτιολογία: ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ

Τράπεζα Alpha Bank
IBAN: GR81 0140 9100 9100 0210 1266 394
Όνομα Δικαιούχου: Νικόλαος Νικολαΐδης (Πρόεδρος Ε.Μ.Ε. Ροδόπης)
Αιτιολογία: ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ
 
Αποστέλλετε με email τη συμπληρωμένη γονική συναίνεση και το αποδεικτικό κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό στο [email protected]

Μετά από την παραπάνω διαδικασία θα λάβετε email από εξεταστικό κέντρο το οποίο θα περιέχει τη φόρμα με τα αναλυτικά στοιχεία του μαθητή. Συμπληρώνετε την ηλεκτρονική φόρμα και πατάτε υποβολή.

Η εγγραφή σας έχει ολοκληρωθεί. Μετά την εγγραφή σας θα λαμβάνετε άμεση ενημέρωση για κάθε διαδικασία που αφορά τον διαγωνισμό, αναλυτικές πληροφορίες και υποστηρικτικό υλικό.

Info

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να μας τη στείλετε στο [email protected]

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.