Απεκτησε ζωη το προπονητικο κεντρο του Πανθρακικου στο Κικηδειο

Παιδιά των ακαδημιών του Πανθρακικού και του Ορφέα Ξυλαγανής έδειξαν πως το μέλλον είναι λαμπρό για το ποδόσφαιρο της Ροδόπης

Τον Ιανουάριο του 2017 ο Πανθρακικός δήλωσε αδυναμία και αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Football League, βυθίζοντας σε θλίψη όλο το ποδοσφαιρικό κοινό της Ροδόπης. Ένα μεγάλο ερωτηματικό, εκτός από το «αύριο» του συλλόγου ήταν και το τι θα γίνει με το σύγχρονο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κικήδειο, καθώς υπήρχε ο φόβος της διάλυσης του.

Με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης με «μπροστάρη» τον νυν πρόεδρο του ΑΠΣ Πανθρακικός κ. Μπάμπη Σακάρη, πρώτο μέλημα αποτέλεσε η αποκατάσταση των ζημιών εντός και πέριξ των εγκαταστάσεων του Συλλόγου. Έτσι το κέντρο παρέμεινε λειτουργικό χωρίς σχεδόν καμία απώλεια με αποτέλεσμα πλέον οι άνθρωποι της ομάδας να απολαμβάνουν τους καρπούς της σκληρής δουλειάς που έχουν κάνει από το 2018.

Μάλιστα από φέτος στεγάζονται εκεί οι ακαδημίες των «Πρασίνων» που μετρούν περισσότερα από 70 παιδιά δείχνοντας πως ο νέος Πανθρακικός κτίζεται σε γερές και στέρεες βάσεις για να επιστρέψει δυνατός στις Εθνικές κατηγορίες.

Μάλιστα το πρωί της Κυριακής το προπονητικό κέντρο της ομάδας του Πανθρακικού γέμισε χαμόγελα και χαρούμενες παιδικές φωνές καθώς τμήματα των ακαδημιών της ομάδας της Κομοτηνής υποδέχθηκαν αντίστοιχα τμήματα του Ορφέα Ξυλαγανής με τα παιδιά να περνούν ένα απίστευτο πρωινό με ποδόσφαιρο. Όλες οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό δείχνοντας πως το μέλλον της Ροδόπης είναι ευοίωνο αν επενδύσουν οι ιθύνοντες σε αυτά τα παιδιά και πλάθοντας ολοκληρωμένους χαρακτήρες που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.

Νικητής; Το ποδόσφαιρο φυσικά! Γιατί σε αυτές τις ηλικίες δεν υπάρχει ομάδα που να χάνει αλλά μόνο να κερδίζει. Εμπειρίες, φιλίες και όμορφες στιγμές…  

Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων για την θέληση και στους προπονητές τους για την εξαιρετική εικόνα που έδειξαν!

Συγχαρητήρια στην διοίκηση του Ορφέα για την προσπάθεια που κάνει να ωθήσει τα παιδιά της περιοχής της Ξυλαγανής στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό με την ευχή να βρει μιμητές το παράδειγμα σε όλη τη Ροδόπη!

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.