Νικη με εμφατικο σκορ για την ΑΕ Κομοτηνης

Πρεμιέρα με το δεξί για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου στην πρεμιέρα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις της ΑΕ Κομοτηνής στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ καθώς επικράτησε με το εμφατικό 67-40 της Ολυμπιάδας Αλεξανδρούπολης. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου παρουσιάστηκε σοβαρή και πειθαρχημένη στο πλάνο του προπονητή της με αποτέλεσμα να έρθει εύκολα το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της σεζόν.

Η εικόνα της αναμέτρησης

Ο Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε στο βασικό σχήμα τους Σαββίδη, Πιπιλιό, Τσαχιρίδη, Πασαλίδη και Πίτατζη με τις δύο ομάδες να μπαίνουν μουδιασμένα στο παρκέ αλλά τους γηπεδούχους πατώντας γκάζι να παίρνουν προβάδισμα 10 πόντων (14-4). Η ομάδα του Γιώργου Κανδύλη με δύο συνεχόμενα τρίποντα μείωσε σε 14-10 για να διαμορφώσει με λέι απ ο Κυμπαρης το 16-10, το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου. Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και το δεύτερο δεκάλεπτο με την ΑΕΚ να ελέγχει το παιχνίδι φτάνοντας στο 32-35, που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Κάνοντας διαδοχικά κλεψίματα και εγκλωβίζοντας τους παίχτες της Ολυμπιάδας, οι παίχτες της ΑΕ Κομοτηνής «καθάρισαν» ουσιαστικά το παιχνίδι παίρνοντας διαφορά ασφαλείας, την οποία διεύρυναν συνεχώς φτάνοντας στο 67-40, που ήταν το τελικό σκορ.

Η ΑΕ Κομοτηνής έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο με τους αθλητές να έχουν αφομοιώσει την φιλοσοφία του προπονητή τους ενώ στην αντίπερα όχθη, η μετά-Γιαβρίδη εποχή για την Ολυμπιάδα φαίνεται δύσκολη καθώς υπάρχει σαφέστατο πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Η ταυτότητα της αναμέτρησης

Διαιτητές : Πετρόπουλος, Τσαχιρίδη

Δεκάλεπτα : 16-10, 33-25, 53-33, 67-40

Επιμέρους Δεκάλεπτα : 16-10, 17-15, 20-8, 14-7

Α.Ε.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Παπαδόπουλος Ν.) : Τσιρώζης 4, Κυμπάρης 4, Τσαχιρίδης 2, Πασσαλίδης 11, Σαββίδης 7, Δαφτσής 2, Σάρρος, Γκιρίτσης 16(2), Ζαπαντιώτης 8(1), Πίτατζης 4, Πιπιλιός 9.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κανδυλης Γ.) : Καραμπατζάκης 3(1), Σίσιου 3(1), Θεολογίδης 24(4), Χαλκιάς 2, Γερακόπουλος 2, Κατσίκας, Ζιούτης, Γαλαχουσίδης, Σονωβίδης 3, Δρούμπαλης 3.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.