KARABELAS TRANS: Οι ειδικοι στις μεταφορες απο και προς την Γερμανια

Για παντός είδους μεταφορές ασυνόδευτων δεμάτων, αποσκευών και προϊόντων εντός και εκτός Ελλάδας, καθώς και την εισαγωγή οχημάτων και μοτοσυκλετών

Μετακόμιση…μία λέξη, δεκάδες εκκρεμείς αποφάσεις και αναμφισβήτητα μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία.

Ωστόσο, αν η προετοιμασία και ο προγραμματισμός της ξεκινήσουν από νωρίς και βρεθούν οι κατάλληλοι συνεργάτες, ως προς την μεταφορική εταιρεία, τότε μπορείτε να αποφύγετε το περιττό άγχος και την ταλαιπωρία και να απολαύσετε τον ενθουσιασμό της «ανανέωσης» το συντομότερο δυνατόν.

Η επιλογή της μεταφορικής εταιρείας αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο κομμάτι προβληματισμού, καθώς απαιτείται επαγγελματισμός, αξιοπιστία και ένεκα των εποχών και η καλύτερη δυνατή οικονομική επιλογή.

Στις τρεις αυτές απαιτήσεις ανταποκρίνονται πλήρως οι υπηρεσίες που προσφέρει η μεταφορική εταιρεία «KARABELAS TRANS». Νεοσύστατη, με έδρα την Καβάλα, αλλά με πολυετή εμπειρία των στελεχών της στον χώρο των εγχώριων και διεθνών μεταφορών ασυνόδευτων αντικειμένων γεγονός που αποδεικνύεται και από το πλούσιο δίκτυο συνεργατών, εντός και εκτός ελληνικής επικράτειας που ήδη διαθέτει.

Η «KARABELAS TRANS» αναλαμβάνει κάθε είδους μεταφορές ασυνόδευτων πακέτων, με συχνά, οικονομικά αλλά και ασφαλή δρομολόγια, παρέχοντας άλλωστε και ασφάλιση σε περίπτωση απώλειας, ενώ οι δραστηριότητες της εταιρείας, δεδομένης της ζήτησης, επεκτάθηκαν σε όλο σχεδόν τον ελλαδικό  χώρο καθώς επίσης και στο εξωτερικό  με κύρια χώρα αποστολής δεμάτων και εισαγωγής οχημάτων, τη Γερμανία.

Το ανθρώπινο πρόσωπο της εταιρείας και η προσωπική επαφή με τον πελάτηβοηθά ώστε να λάβει την καλύτερη δυνατή απόφαση που θα καλύψει όλες τις ανάγκες του, στα οικονομικά δεδομένα της εποχής και σταθερά εχέγγυα ποιότητας για την αμεσότερη και ασφαλέστερη μεταφορών των αγαθών σας.

Παράδοση με το κλειδί στο χέρι

Η εταιρεία αναλαμβάνει επίσης και την αγορά, πώληση αλλά και την μεταφορά οχημάτων και μοτοσυκλετών, με την διεκπεραίωση και ταξινόμησή τους από όλα τα ευρωπαϊκά κράτη, παραδίδοντας τα κυριολεκτικά με το κλειδί τους στο χέρι.

Μέσα από ένα οργανωμένο δίκτυο συνεργατών εντός της ελλαδικής επικράτειας, σε Κομοτηνή, Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Καβάλα, Θάσο, Δράμα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Τρίκαλα, Ιωάννινα και Ηγουμενίτσα, αλλά και στην Γερμανία και συγκεκριμένα σε Βερολίνο, Νυρεμβέργη, Μόναχο, Αννόβερο, Στουτγκάρδη, Φρανκφούρτη, Μάνχαϊμ, Ντίσελντορφ, Ντόρντμουντ και Κολωνία.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες και το δίκτυο συνεργατών της εταιρείας στο www.karabelastrans.comκαι στο fbpage: karabelastrans, και ζητήστε το δικό σας προσωπικό «πακέτο» μεταφοράς στα τηλέφωνα 6947324552.

Info

KARABELAS TRANS
Κ.Ποιητού 52, Καβάλα
Fb: karabelastrans
www.karabelastrans.com

Επίσημος συνεργάτης στην Κομοτηνή:
Σωτηριάδης Μάρκος
3οχλμ Κομοτηνής – Ροδίτη
Τηλ. Επικοινωνίας: 2531083501

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.