Ο μαγικος κοσμος του καρναβαλιου σας περιμενει στο Bon Bon Presents

Χαρίστε στον εαυτό σας μια μεταμφίεση με στυλ

Οι απόκριες επέστρεψαν και μαζί τους φέρνουν τη μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση που ακολουθεί την Τσικνοπέμπτη και έχει καθιερωθεί στην καρδιά της πόλης μας. Το KOMon Party είναι πλέον πολύ κοντά… Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε το φετινό σας κοστούμι;

Στο κατάστημα Bon Bon Presents, που βρίσκεται στην οδό Παπαφλέσσα 4, σας περιμένει μια εξαιρετική συλλογή αποκριάτικων στολών για μικρούς και μεγάλους, με δυνατότητα αγοράς ή ενοικίασης. Ανακαλύψτε στολές ηρώων παραμυθιού ή αγαπημένων χαρακτήρων από την τηλεόραση. Αποφασίστε ανάμεσα σε όμορφες πριγκίπισσες και τρομακτικές μάγισσες, ατρόμητους πειρατές και πανέξυπνους μάγους και άλλα πολλά. Επιλέξτε το κοστούμι που σας ταιριάζει ή δημιουργήστε έναν δικό σας χαρακτήρα με τη βοήθεια των αξεσουάρ που προσφέρονται.

Στο Bon Bon Presents θα βρείτε μεγάλη ποικιλία και πληθώρα επιλογών σε περούκες, μάσκες, σερπατίνες, κομφετί και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστείτε για να ολοκληρώσετε την αποκριάτικη εμφάνισή σας.

Το Καρναβάλι συμβολίζει τη χαρά, την ανεμελιά, τη φαντασία και την απελευθέρωση του εαυτού μας. Είναι μια γιορτή που ενώνει τους ανθρώπους στους δρόμους και στις πλατείες.

Μην χάσετε άλλο χρόνο! Ελάτε στο Bon Bon Presents και βρείτε το κοστούμι που θα κάνει το φετινό Καρναβάλι αξέχαστο!

Βρείτε όλα τα προϊόντα και στο e-shop του καταστήματος, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.bonbonpresents.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.